x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Spectacol - Regal in Vama Veche

Spectacol - Regal in Vama Veche

de Claudia Daboveanu    |    25 Aug 2005   •   00:00
Spectacol - Regal in Vama Veche

Locatie: Vama Veche, Stuful lu’ Ovidiu. Ora 21:00. Randevu, asta-seara, cu Vasile Seicaru, Dinu Olarasu si Florin Chilian.

Vama Veche gazduieste asta seara, la Stuful lu’ Ovidiu, antepenultima seara "Folk You!". Decoruri: marea, nisipul si cerul. Regia, Florian Pittis. Protagonisti, Vasile Seicaru, Dinu Olarasu si Florin Chilian.

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand am avut ideea acestui proiect ne-a fost un pic teama, pentru ca nu stiam cum il veti primi. Ne gandeam ca aceia care-si traiau adolescenta sau prima tinerete pe vremea Cenaclului sunt prea impovarati de grija zilei de maine ca sa mai priveasca, senini, seri de muzica si poezie.

APROAPE DE NOI. Dar am zis ca merita incercat. Si pentru ca numai indraznetii inving, am pornit la un drum anevoios, dar frumos. Ne-au ajutat enorm cuvintele voastre primite pe adresa folkyou@jurnalul.ro. Am aflat ca nu numai noua ne-a fost dor de dragii nostri Florian Pittis, Victor Socaciu, Mircea Vintila, Tatiana Stepa, Mircea Bodolan, Doru Stanculescu, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Marius Batu, Emilian Onciu, Magda Puscas, Tavi Bud, Mircea Baniciu, Nica Zaharia, Dinu Olarasu, Orizont ’77, Maria Gheorghiu, care au venit intr-un suflet sa cante cu si despre suflet. Am mai realizat, cu tristete, ca unii dintre cei pe care-i simteam foarte aproape sunt atat de departe, incat nu pot fi prezenti decat in inimile noastre: Vali Sterian, Gil Ionita, Dorin Liviu Zaharia, Doina si Ion Aldea Teodorovici, Constantin Cristescu, Lorin Stanescu, Valeriu Penisoara, Andrei Almasi...

NUMAI CANTECUL. Dar viata merge inainte, iar din vara asta ne-au mai ramas cateva seri de "Folk You!". Azi si maine, in Vama Veche, la Stuful lu’ Ovidiu, vor fi alaturi de noi Vasile Seicaru, Dinu Olarasu, Florin Chilian, Mircea Florian, Alexandru Andries, Nicu Alifantis. In ultima seara ne vedem la ora 21:00, asa cum am facut-o de trei saptamani incoace, cu toti cei care vor sa incununam apoteotic momentele in care muzica si poezia au fost reginele noptii. Poate cei care n-au asistat la intalnirile intre prieteni cred ca exageram. Ii rugam doar sa acceseze www.radio3net.ro, unde vor putea vedea si auzi ce s-a intamplat timp de o luna pe malul marii. De asemenea, pot asculta pe Radio Bucuresti, in fiecare luni seara, timp de o ora, de la 20:00 la 21:00, un rezumat cu cele mai frumoase clipe de la "Folk You!"

×
Subiecte în articol: folk you!