x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Alternativ - Dementa totala la Bloodhound Gang

Alternativ - Dementa totala la Bloodhound Gang

de Alex Revenco    |    21 Iun 2006   •   00:00
Alternativ - Dementa totala la Bloodhound Gang

Socant pentru unii, distractiv pentru altii, show-ul oferit de grupul american a fost ceva nemaintalnit, iar spectatorii au reactionat in consecinta.

Luni seara, la Arenele Romane, dupa Da Hood, E.M.I.L. si trupa punk Montreal (din Germania), s-a consumat un moment memorabil: fabulosul show oferit de grupul american Bloodhound Gang. Pentru cei prezenti (in numar surprinzator de mic), concertul ramane de neuitat, in egala masura, atat pentru muzica oferita, cat si pentru cele intamplate pe scena, avandu-i in prim-plan pe solistul Jimmy si pe basistul Jared. Mai mult, nici o trupa care a concertat vreodata in Romania nu a avut o atat de mare interactivitate cu spectatorii. Pentru a stabili clar relatia grup-pu-blic, inca de la inceput, Jared a coborat in mijlocul spectatorilor, oferindu-le cate o votca mica. Consecventi ideii de show total "marca Bloodhound Gang", americanii au facut apel la un intreg arsenal de poante, in sprijinul principiului "hai sa ne distram impreuna", aceleasi pe care il folosesc oriunde in lume. Spre deliciul audientei, pe ecranul din spatele scenei erau scrise tot felul de mesaje (Misca-ti fundul ala gras/ Adrian Mutu este rugat sa-si mute Dacia din parcare pentru ca blocheaza autocarul/ Dupa concert, Jimmy Pop ofera sex gratis in fata Operei/ Aceasta melodie e mai proasta decat parcursul Stelei in cupele europene/ This song sucks better than Laura Andresan etc.), Jimmy a cantat la o trompetica imnul Romaniei, Jared a vorbit despre Mutu si despre fotbalul romanesc, a fost parodiata "Dragostea din tei" a lui O-zone etc. Dar poantele amintite nu au facut decat sa intregeasca acest concert, in care Pop & Co. au interpretat impecabil hituri ca "Mope", "The Ballad of Chasey Lane", "Kiss Me Where it Smells Funny" etc. si, bineinteles, faimosul "Fire Water Burn".

SHOW EXTREM OFERIT DE JIMMY&JARED
Daca la concertul Metallica l-am vazut pe Hetfield scui-pand pe scena si in directia publicului, la Arene, Jimmy si Jared s-au scuipat intre ei, au scuipat inspre audienta si s-au lasat scuipati de spectatori. Niciodata pe o scena din Romania nu s-a intamplat ca cineva sa urineze in public. Ei bine, Bloodhound Gang a spart gheata. Jared a urinat pe Jimmy pana i-a umplut sapca, iar acesta din urma si-a pus-o pe cap! Socante, aceste faze fac parte din show-ul unui grup pe cat de controversat, pe atat de important pentru istoria rockului american.

×
Subiecte în articol: arte