x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 ofera filme de succes

Antena 1 ofera filme de succes

08 Sep 2004   •   00:00

Antena 1 ofera telespectatorilor sai in aceasta luna cele mai noi si amuzante comedii, blockbustere cu un imens succes la public si filme de gala.

CRISTINA OLOGEANU

In fiecare luni, Antena 1 va invita la o portie sanatoasa de ras. Veti avea parte de comedii exceptionale programate de la ora 20:15. Pregatiti-va pentru "Fraierul", productie in care superba Mena Suvari (pe care o stiti din "American Beauty") renunta la Greg Kinnear pentru provincialul fraier interpretat de Jason Biggs (din "Placinta americana"). O alta comedie spumoasa va fi "Afacerist de ocazie", cu celebrul comic James Belushi in rolul unui puscarias care fura identitatea unui afacerist. "10 chestii nu-mi plac la tine" cu siguranta va va face sa radeti. Filmul este o adaptare moderna a celebrei piese "Imblanzirea scorpiei" de Shakespeare. Kurt Russel joaca rolul unui capitan de iaht scandalagiu in "Capitanul Ron".

FILME DE CLASA. Vinerea, de la 20:15 este seara superproductiilor. Filmul-eveniment al lunii este "Tigru si dragon", ecranizarea unei legende chineze regizata de Ang Lee care a fost rasplatita cu patru Premii Oscar. Tot la aceasta categorie intra doua comedii politiste de mare clasa: "La panda", cu Richard Dreyfuss si Emilio Estevez, si "La panda II", in care aceluiasi cuplu de politisti i se alatura actrita de comedie Rosie O’Donnell.

FILME DE GALA. In aceasta luna nu vor fi uitati nici iubitorii filmelor de gala. Tocmai de aceea, la Antena 1 vine comedia dramatica "Nu ma cheama Gary", cu Vincent D’Onofrio, Salma Hayek, Thomas Jane si Ethan Hawke. E scurt, un actor de filme porno devine obiectul pasiunii unei chelnerite si al unui prostituat, iar acestia se vad obligati sa coexiste cand iubitul lor se imbolnaveste de SIDA. In thriller-ul "Seductie", Kiefer Sutherland, un bogatas linistit, trebuie sa treaca proba de fidelitate la care este supus de catre sotia lui. Aceasta o angajeaza pe frumoasa Rebecca De Mornay drept "tentatia suprema".

×
Subiecte în articol: arte