x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Brasov - Festival de teatru

Brasov - Festival de teatru

18 Sep 2004   •   00:00

Un Festival Independent de Teatru (FIT) va avea loc, in premiera, la Brasov, intre 6 si 12 decembrie, dupa ce in perioada 2000-2002 un asemenea eveniment a avut loc la Bucuresti.

Festivalul lansat se adreseaza tuturor entitatilor teatrale independente, precum si scolilor de teatru, de stat si particulare din tara. FIT va insemna prezentarea in concurs a 11 productii teatrale independente si a uneia a studentilor-actori din ultimii doi ani de facultate.

In ideea de a mentine treaza atentia publicului pana in decembrie, Teatrul Luni va prezenta la Brasov trei productii proprii pe parcursul toamnei.

Seria va fi deschisa sambata de Florin Piersic Jr. cu al sau one-man show "Sex, Drugs, Rock and Roll", pentru care a primit anul trecut premiul UNITER pentru cel mai bun actor.

Reprezentatia va avea loc de la ora 19:30 in club Deane’s. In octombrie, brasovenii vor putea vedea spectacolul coupe "Aici nu se simte" & "Oase pentru Otto" (cu Dorina Chiriac, Daniel Popa si Crina Muresan), iar in noiembrie, "Zi ca-i bine" & "Preludiu prelungit" (cu Andreea Bibiri, Serban Pavlu si Gheorghe Ifrim).

×
Subiecte în articol: arte