x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Caffe Festival - Concerte în spaţiu neconvenţional

Caffe Festival - Concerte în spaţiu neconvenţional

de Raluca Grintescu    |    10 Mai 2008   •   00:00
Caffe Festival - Concerte în spaţiu neconvenţional

Între 8 şi 12 mai, atmosfera caldă din spaţiul unei cafenele face din întîlnirile caffe Festival o ocazie minunată de a asculta muzica europeană de cea mai înaltă calitate într-o manieră inedită.

Între 8 şi 12 mai, atmosfera caldă din spaţiul unei cafenele face din întîlnirile caffe Festival o ocazie minunată de a asculta muzica europeană de cea mai înaltă calitate într-o manieră inedită. Astfel, artiştii invitaţi în cadrul acestui eveniment din agenda EUROPAfest cîntă în mijlocul ascultătorilor, renunţînd la rigorile scenei clasice pentru libertatea improvizaţiei.

 

 

AGENDA. Anul acesta, Caffe Festival are loc la Clubului ţăranului, o locaţie cu o puternică amprentă culturală, parte din circuitul cluburilor de jazz bucureştene. Nu trebuie ratat 11 mai, cînd o zi obişnuită de week-end devine o frumoasă duminică de primavară, ascultînd “Concertul de duminică după-amiază” la Caffe Festival. În această seară, de la ora 22:00, îi veţi vedea pe scenă pe Lela & Joe Kaplowitz (Croaţia, SUA); mîine, de la ora 15:00, vor susţine concerte Nahis Trio (Israel), Pădureanu Corneliu Alexandru (România), invitat special: Blues Radio Budapest (Ungaria), iar ultima zi îl are ca invitat special pe Marco Castelli Quartet (Italia), ora 22:00, urmat de jam seessions.

×
Subiecte în articol: arte