x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ce se intampla cu OTV?

Ce se intampla cu OTV?

12 Aug 2004   •   00:00

Imi cer si scuze OTV-ului, ma dau singura cu capu’ de toti peretii, dupa care ma iau si-mi trag pumni in burta si-n gura, lasandu-ma fara dinti, practic, dar nu pot sa ma abtin!

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Sunt ca in bancu’ ala cu broasca testoasa si cu scorpionu’ pe care tind sa-l iau drept parabola, cu scorpionu’ care se tot roaga de broasca sa-l treaca raul si, dupa insistente indelungate, broasca se-ndura. Dar arahnida tot arahnida! Desi ii promisese ca n-o s-o intepe, ca e si-n interesul lui s-ajunga pe celalalt mal, ca bla-bla si bla-bla, tot o-nteapa. Cu ultima suflare, broasca ii reproseaza scorpionului ca i-a promis ca n-o s-o intepe. Scorpionul insa, usor jenat, i-a raspuns ca ce sa faca, nu s-a putut abtine!

Ce sa fac? Nu m-am putut abtine! Iar am dat pe OTV. Era o emisiune matinala, cu un tip si-o tipa. Ea e genul cu sclipici pe tricou, el - genul fara gen. Adica fara nimic, practic. Ea se cam balbaie, dar el nu. El le da fara sa se mai balbaie: "Stam de vorba cu doua federatii din invatamant".

Sincer, imi pare foarte rau ca altii pot sa faca ceea ce eu nu pot. A sta de vorba cu o federatie mi se pare chiar un lucru mare! Nu e de ici-de colo sa stai de vorba cu o federatie. Ce, voi ati stat vreodata de vorba cu o federatie? Ati stat pa dreacu’! Uitati-va la OTV si luati notite cum se sta de vorba cu o federatie! Eu una am de gand sa nu mai pierd nici o emisiune matinala a OTV. Cine stie ce mai invat! Cine stie cum ma mai imbogatesc sufleteste!

Ce-i drept, ecranul televizorului dat pe OTV mi se pare foarte ciudat fara "senzational" sau "special", sau "exceptional", sau "in exclusivitate". O emisiune a OTV fara "senzational" e ca floarea fara apa. Chiar ma si intreb ce se-ntampla cu OTV. Ma ingrijorez. Daca se-nchide iar?

Daca se inchide iar OTV, am si io o rugaminte: sa nu fie scartomani si sa-mi dea mie fotoliul ala verde, ca-mi place mult de tot. Si se si asorteaza cu sufrageria mea, care oricum e goala!
×
Subiecte în articol: arte