x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale "Ciao, Darwin!" merge la export

"Ciao, Darwin!" merge la export

10 Aug 2004   •   00:00
"Ciao, Darwin!" merge la export

Din aceasta toamna, nu numai romanii se vor delecta cu "Ciao, Darwin!", ci si polonezii. O delegatie Sagitarius Communications a plecat in Polonia pentru a pune la cale noua emisiune.

SEBASTIAN S. EDUARD

Actiunea face parte de fapt din "ofensiva Lazarov" in estul Europei. Cunoscutul realizator de emisiuni de divertisment intentioneaza sa-si deschida o filiala la Varsovia, iar noua emisiune nu este decat varful de lance al noii strategii.

SUCCES. Timp de doua sezoane, la Antena 1, Dan Negru, cu participarea umoristului Ovidiu Cuncea, a condus cel mai exploziv show din ultimii ani, iar audientele au fost permanent la inaltime. Acest lucru i-a determinat pe italieni - care au produs prima emisiune "Ciao, Darwin!" - sa apeleze la romani, in loc sa se duca chiar ei in Polonia. Faptul ca show-ul a devenit un mic mare fenomen social nu le-a ramas indiferent, asa ca au stabilit clar... cei care vor merge in Polonia ca sa implementeze formatul sunt chiar romanii. Astfel, autorii italieni ai formatului "Ciao, Darwin!" - firma Distraction - au solicitat casei de productie Sagitarius Communications consultanta in vederea realizarii acestei productii in Polonia, la televiziunea nationala, incepand din luna septembrie. Bogdan Nicolescu, directorul de program al emisiunii in Romania, merge in Polonia ca sa faca training intens cu oamenii de la televiziunea nationala poloneza. ""Ciao, Darwin!" e un game show captivant care, desi nu promite premii in bani colosale, atrage, farmeca. Mergem in Polonia cu fruntea sus ca sa exportam know-how-ul unei retete sigure de success", declara Bogdan Nicolescu.

REVENIRE. In aceasta toamna, "Ciao, Darwin!" va reveni pe micul ecran, la Antena 1. Se pare ca in sezonul toamna-iarna vom avea nu mai putin de 18 editii de show.

×
Subiecte în articol: arte ciao darwin