x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concert - Cleopatra Stratan, supershow la debut

Concert - Cleopatra Stratan, supershow la debut

de Miruna Nicolae    |    22 Aug 2006   •   00:00
Concert - Cleopatra Stratan, supershow la debut

Cleopatra Stratan si-a facut debutul pe scena. Dupa ce a aparut la tv cu videoclipul piesei Ghita, micuta a cantat live alaturi de tatal sau la Nottara.

Locatia aleasa pentru concert s-a dovedit a fi neincapatoare pentru fanii Cleopatrei Stratan, dar si destul de nepotrivita, data fiind temperatura ridicata din sala. Aproape 400 de bilete s-au vandut cu o saptamana inainte de concert, iar cei care nu au apucat sa cumpere au ales statul in picioare. Micuti insotiti de parinti sau de bunici, dar si adolescenti au venit sa asculte piesele cantate de "cea mai tanara artista care lanseaza un album".

2 X STRATAN. Inceputul spectacolului a fost sub forma unui grupaj de clipuri in care Pavel Stratan isi invata fiica sa cante si sa pronunte corect. Atat in imaginile prezentate, cat si pe scena, Pavel Stratan a demonstrat ca este un tata atent si rabdator. In timpul spectacolului, artistul originar din Chisinau a fost vizibil emotionat si a avut grija ca micuta sa nu oboseasca, sa se hidrateze, sa se uite spre public, dar si sa intoarca biletelele care au ajutat-o sa nu incurce ordinea pieselor. Repertoriul a fost format atat din piese de pe albumele lui Pavel Stratan, cat si de pe cel de debut al Cleopatrei, intitulat "La varsta de 3 ani". Insotita de geamantanul roz din videoclip, micuta artista si-a facut intrarea pe scena fara emotii. A salutat publicul, si-a prezentat tatal si trupa Millenium, care au acompaniat-o tot spectacolul. Prima piesa care a rasunat in sala a fost "Ghita". De la primele acorduri de chitara, publicul a aplaudat puternic. Au urmat "Te-am intalnit", "Eu beu", "Banii", "Surprize", "Numar pana la 1", piesa "Mama" - pe care a dedicat-o tututor mamelor, "De ce?", "Zuzu" si "Oare cat?".

MOMENTE VESELE. Pe durata concertului au alternat pasajele in care Cleo a cantat cu scurte "momente vesele", in care fiica ii adresa tatalui intrebari haioase care au inveselit publicul. "Urmeaza o piesa in care pun multe intrebari. Cum poti numara pana la 1 fara sa te opresti? Cum poti ajunge intr-o secunda in Cuba cu bacul? Care-i antonimul la cuvantul «sinonim»? La ce varsta am implinit 3 ani?" sau "Daca cineva s-ar intreba de ce tatal meu este atat de sanatos, le spun ca nu bause, nu fumase si nu jucase carti pe bani pana cand nu implinise varsta de 6 ani. Dar pe urma, mama draga, nu-i de gluma, nici de saga, toata ziua il aud... «Eu beu»".

DARURI. Fanii Cleopatrei au venit la concert cu multe cadouri, pe care i le ofereau imediat ce se termina cate o piesa. Flori, jucarii de plus, carti, bomboane… daruri care au facut-o fericita pe Cleo. Micuta artista a rasplatit fanii cu un bis, piesa "Ghita", cantata de aceasta data alaturi de Pavel Stratan. Pe final, Cleopatra Stratan a multumit publicului "pana la Bunul Dumnezeu!". Cat despre inregistrarea performantei micutei Cleopatra in Cartea Recordurilor, aceasta mai are de asteptat. Oficialii nu au venit la concert, insa organizatorii vor avea grija ca inregistrarile realizate in timpul spectacolului sa ajunga la ei.

×
Subiecte în articol: arte stratan