x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Croitorasul cel viteaz

Croitorasul cel viteaz

11 Sep 2004   •   00:00

Fara indoiala, telespectatorii au prins gustul reality-show-urilor. Pentru a tine pasul, producatorii incearca tot felul de formate care sa multumeasca audienta din ce in ce mai pretentioasa. Canalul american CBS le propune privitorilor un concurs… "la moda".

ADRIANA PADURARU

Reality-show-ul, denumit provizoriu "The Cut", va urmari la lucru 16 tineri designeri care doresc sa demonstreze ca au talent si pot ajunge un nume in lumea modei internationale. Celebrul creator de moda Tommy Hilfiger, prezentatorul show-ului, le va da o mana de ajutor, iar castigatorul concursului isi va putea realiza propria colectie in atelierele acestuia. "Emisiunea ii va ajuta pe tinerii talentati sa-si indeplineasca visul de a deveni designeri celebri", a declarat Nancy Tellem, presedintele departamentului "Divertisment" al CBS.

DESFASURATOR. Debutul reality-show-ului este programat pentru primavara anului viitor, in luna ianuarie incepand preselectiile. Pe site-ul CBS si pe cel al designerului Tommy Hilfiger au fost introduse deja cereri de aplicare pentru concurs. Potrivit realizatorilor, participantii vor fi cazati impreuna intr-o vila din cochetul district Soho (New York). Totodata, producatorii au anuntat ca accentul se va pune pe talent, dar si pe calitatile acestora de a pune bazele si de a conduce o afacere profitabila in domeniul modei. Dupa fiecare episod, difuzat saptamanal, un juriu format din experti in materie va trimite acasa cate un concurent, care nu s-a incadrat in standardele stabilite.

"Drumul spre succes nu este foarte usor. Trebuie sa muncesti foarte mult pentru a ajunge in elita. Show-ul nostru este o oportunitate pentru tineri sa-si realizeze visul", a declarat la randul sau celebrul designer.

CELEBRITATI. Pentru ca emisiunile lor sa aiba priza la public, producatorii apeleaza la nume sonore din diverse domenii. Hilfiger se adauga, astfel, listei destul de lungi a vedetelor care intra in lumea televiziunii. Fotomodelul Tyra Banks ("America’s Next Top Model"), actorii Sylvester Stallone ("The Contender") si Erin Brockovich ("Final Justis"), omul de afaceri Donald Trump ("The Aprentice") sunt doar cateva exemple in acest sens.

×
Subiecte în articol: arte