x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale CULTURA/MASS-MEDIA/Info - 27 august 2004

CULTURA/MASS-MEDIA/Info - 27 august 2004

27 Aug 2004   •   00:00
O ROMANCA PE DISCOVERY HEALTH. Brasoveanca Lucica Bunghez, a doua femeie din lume care a scapat in urma cu sase luni de o tumoare gigant, s-a reintalnit ieri, la Bucuresti, cu echipa de televiziune care a filmat operatia ei pentru canalul Discovery Health.

"Am fost chemati de producatorul documentarului la Bucuresti, pentru a inregistra ultimele imagini", a spus Marian Bunghez, sotul Lucicai.

Echipa Discovery Health se afla pentru a treia oara in Romania, dupa ce a fost alaturi de brasoveanca inainte, in timpul operatiei si in momentul externarii ei. (Adriana Paduraru)

ALLY MCBEAL. In septembrie, Calista Flockhart se va afla la Barcelona, unde va incepe sa filmeze pentru o noua productie a regizorului Jaume Balaguer", "Fragile". Fosta Ally McBeal va interpreta rolul unei bolnave care lucreaza intr-un spital de copii. Spitalul este locul din care nimeni nu mai iese cu viata si unde se intampla lucruri inexplicabile. Pentru a definitiva termenii contractului, Calista, insotita de iubitul ei, actorul Harrison Ford, au petrecut cateva zile in Barcelona. Se pare ca prima optiune a regizorului pentru acest film a fost, de fapt, Winona Ryder. (Mihaela Suciu)

JENNIFER LOPEZ. Dupa ce a acaparat mass-media cu stirea recentei sale casatorii cu Marc Anthony, cantareata de origine portoricana va deveni imaginea luxoasa a postului MTV. Senzuala, purtand o rochie Versace, de altfel creatorul ei preferat, Jennifer L"pez va face reclama galei premiilor videoclipuri, care va avea loc la 29 august. In ciuda acestei noi provocari, nu totul sta pe roze pentru JLo. Recent, diva a declarat ca se simte "legata si pazita" de pasionalul ei sot. (Mihaela Suciu)

MINUTUL DE AUR LA JOCURILE OLIMPICE. Marti, 17 august, la ora 22:26, 4.656.000 de telespectatori spanioli au urmarit cu sufletul la gura echipa nationala de gimnastica a Romaniei. Spaniolii au savurat victoria romancelor asupra americancelor, oferind canalului 2 al TVE o audienta de 38,8%. (Mihaela Suciu)

×
Subiecte în articol: arte