x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cum este vazut Pamantul din cer

Cum este vazut Pamantul din cer

de Sebastian S. Eduard    |    21 Dec 2005   •   00:00
Cum este vazut Pamantul din cer

Editura Univers a lansat pe piata o lucrare de exceptie: "Pamantul vazut din cer". Lucrarea reprezinta "un portret aerian al planetei" vazut de Yann Arthus-Bertrand.

Proiectul lui Yann Arthus-Bertrand "Pamantul vazut din cer" a inregistrat un imens succes de public. Autorul continua sa faca fotografii aeriene ale Pamantului: la fiecare editie, noi tari sunt survolate si cartea este actualizata in mod regulat prin editii succesive.

Imbogatita cu 90 de noi fotografii care stau marturie atat despre tsunami-ul care a devastat Asia acum un an, cat si despre disparitia celor doua gigantice statui ale lui Buda de la Baniyam, Afghanistan, editia romaneasca prezinta un noul raport asupra marilor mize ecolo-gice si sociale cu care se confrunta lumea astazi. Testele scrise de specialistii internationali in fiecare domeniu au fost actualizate, ca si ansamblul legendelor care insotesc cele 220 de pagini. "Pamantul vazut din cer" este si o carte de informatie conceputa pentru a descoperi, a intelege si a medita impreuna la mostenirea pe care o vom lasa generatiilor viitoare.

Manifest ecologist si album de arta, carte-manifest si opera de arta in egala masura, "Pamantul vazut din cer" este o lucrare de anvergura de proportii enciclopedice care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca.

CARTE MONDIALA
Desi pretul lucrarii pare destul de mare - 250 RON - "Pamantul vazut din cer" se poate concretiza intr-un nemaipomenit cadou de Craciun datorita calitatii grafice, prezentarii si subiectului. "Pamantul..." este, la ora actuala, una dintre cele mai bine vandute carti din lume, cu un tiraj de peste 3 milioane de exemplare aparute in 24 de tari ( nu mai putin de 5 editii), de la prima publicare in 1999. In Romania cartea a aparut in peste 2.000 de exemplare, iar tirajul este acum pe cale de a se epuiza.

×
Subiecte în articol: arte pamantul