x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Dan capitan de plai cu cai

Dan capitan de plai cu cai

06 Aug 2004   •   00:00

De fapt, de ce sa fiu malitioasa tot timpul? Ia sa fiu eu buna! Stiti ce? Dan Diaconescu e un tip chiar misto. Pe bune!

C(RAMPE) - LUIZA LUPU

Uite, de exemplu aseara (miercuri), Dan Diaconescu a aratat la lume ca lui ii pasa. Si cel mai mult, lui Dan Diaconescu ii pasa de cai. Caii, o admit cu gingasia-mi caracteristica, sunt niste animale foarte, dar FOARTE simpatice.

Dintre toti moderatorii de tocsouri, Dan Diaconescu a demonstrat aseara ca el este un... cum sa-i zic, asa, mai gingas, un hipiot, daca-ntelegeti ce vreau sa spun. Adica un hipiot. Adica unul caruia-i plac caii (cartelnicii sa se abtina sau sa nu mai citeasca in continuare, daca au inceput cumva sa citeasca!).

Invitati in senzationala-i, extraordinara-i, fabuloasa-i, unica-i emisiune - niste domni, printre care, fatalitate sau altceva?, unul pe care-l chema Calarasu. Pai cum sa nu-ti placa aceste animale simpatice atunci cand te cheama Calarasu? E ca si cum nu ti-ar placea copiii, daca te-ar chema Copilu sau ca si cum nu ti-ar placea, Marita daca te-ar chema Amaritei.

Zice Dan, capitan de plai cu cai, "domnu’ na-ca-nu-stiu-cum-il-cheama ne spune cum era pe vremuri in lumea cailor", la care interlocutorul face doct: "Domnu’, nici eu nu-nteleg ce se-ntampla cu calu’". Asta in conditiile in care "au venit elemente din strainatate"! Adica, pentru cine n-a-nteles, au venit cai din Strainezia ca sa se-mpreuneze cu iepele noastre romance, despre care s-a dus buhu’-n toata lumea. Deci si in lumea cailor.

Pe urma, un alt invitat in emisiune a vrut sa arate la camera o poza. Aici mi-a placut cel mai mult. Aici mi-am dat seama cat sunt de rea la suflet, de mica la spirit, de putina la creier. "Aratati dumneavoastra (recte D.D.), ca dumneavoastra aratati mai bine la camera." De fapt, de aici rezida talentul incontestabil pentru televiziune al lui Dan, capitan de plai cu cai: de la aratatu’ la camera. Asa ca nu mai fiti rai si dati Danului ce-i al Danului, fir-ati ai dracu’ cu comentariile voastre de toata jena!
×
Subiecte în articol: arte