x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale De ziua lor, romanii au ales Antena 1

De ziua lor, romanii au ales Antena 1

02 Dec 2004   •   00:00

CULTURA/MASS-MEDIA

AUDIENTE - "M-am nascut in Romania", la inaltime Spectacolul-maraton oferit cadou de Antena 1 tuturor romanilor de 1 decembrie, Ziua Nationala, a fost vizionat de milioane de telespectatori.
DIVERTISMENT. Emisiunea prezentata de Dan Negru a facut o audienta de invidiat
Dupa ora 13:00 si pana la ora 24:00, majoritatea populatiei din mediul urban a ales sa urmareasca programele Antenei 1 (Sursa: TNS - AGB International; Target: All Urban). Pe acest interval orar au fost difuzate editiile speciale ale emisiunilor "9595" si "Din dragoste", apoi superproductia "M-am nascut in Romania", prezentata de Dan Negru, si meciul dintre Atletico Bilbao si Steaua.

LIDER. Antena 1 a fost, asadar, lider de audienta pe timpul dupa-amiezii si al serii, cu un rating de 8,5% si o cota de piata de 23,0%. Cel mai inalt varf de audienta a fost inregistrat, pana in ora 19:00, de asemenea, de Antena 1: la ora 18:48, in timpul emisiunii "M-am nascut in Romania", spectacol la care au participat mai bine de 50 de vedete, s-a inregistrat un rating de 15,2% si o cota de piata de 35,2%.

PRIME TIME. Antena 1 a fost lider de audienta si in prime time, cand a fost transmisa cea de-a doua parte a superproductiei realizate special cu ocazia zilei de 1 Decembrie "M-am nascut in Romania" si o parte din meciul dintre Steaua si Atletico Bilbao. Ratingul inregistrat de Antena 1 a fost de 10,7%, in intervalul orar 19:00-23:00, iar cota de piata de 22,3%.

Minutul de aur al serii si al intregii zile a fost inregistrat, de asemenea, de Antena 1: 18,7% rating si 40,3% share sunt coordonatele orei 22:25, cand la televizor Steaua rezista eroic atacurilor echipei basce.

Emisiunile speciale pregatite de 1 Decembrie nu au fost decat un inceput intr-un lant al surprizelor: Antena 1 ofera telespectatorilor sai, in luna cadourilor, si mai mult spectacol. Adevarata distractie este in aceasta iarna la televiziunea Antena 1.
×
Subiecte în articol: arte antena