x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Eduard şi Pepe, duet la Baby varietăţi

Eduard şi Pepe, duet la Baby varietăţi

de cristina stamatescu    |    31 Mai 2007   •   00:00
Eduard şi Pepe, duet la Baby varietăţi

O seară absolut specială a pregătit Antena 1 telespectatorilor săi, duminică, 3 iunie. In prime-time debutează două emisiuni. Prima e un spectacol "in serial", iar a doua e un show de muzică lăutărească.


Eduard Leanca, băieţelul nevăzător cu voce de aur, Ana Maria Tomoioaga, Andreea Murgu şi Mario Galatanu sunt cele patru mici vedete care au furat inimile telespectatorilor şi care, din 3 iunie, de la 20:30, vor avea propriul show de divertisment. Pepe, Aurelian Temişan, Dan Teodorescu şi Laurenţiu Duţă vor fi pe rănd "ajutoarele" lor. In show-ul "Baby varietăţi" se va cănta 100% live, aşa că Pepe şi Edi, prezentatorii primei emisiuni, au repetat timp de căteva săptămăni piesele pe care le vor cănta in emisiune. "Eu şi cu Edy ne cunoaştem de ceva vreme pentru că l-am mai avut invitat in emisiunea «Folclorul contraatacă» şi ştiam căt este de talentat, am izbucnit in lacrimi cănd l-am auzit interpretănd una dintre melodiile mele. Invaţă măsurile şi notele melodiilor incă de la prima intrepretare, ceea ce e o performanţă extraordinară şi pentru un adult", spune Pepe.
Şi tot duminică, 3 iunie, de la ora 20:30, la "Baby varietăţi" telespectatorii Antenei 1 vor asista la un alt duet special: Oana Zăvoranu şi Pepe vor interpreta live o melodie in primă audiţie.


MULTE SURPRIZE. In cadrul show-ului vor fi invitaţi speciali, muzică live, farse, dans, intămplări trăsnite din copilăria personalităţilor invitate, hohote de răs, umor şi multe, multe surprize, printre care şi aceea că... Edi are şanse să vadă. Prima ediţie "Baby varietăţi" va fi prezentată de Edi Leanca şi Pepe. Filmările pentru show s-au desfăşurat mai devreme decăt era preconizat pentru că Edi a primit o veste de-a dreptul fantastică: un medic romăn, dar care trăieşte in Statele Unite ale Americii, s-a arătat mai mult decăt dornic de a-i efectua o operaţie cu celule stem, operaţie ce ar putea să-i redea micuţului măcar o parte din vedere. Operaţia, dar şi alte costuri suplimentare ale tratamenentului vor fi suportate de un important om de afaceri din Romănia, care a făcut anunţul la finalul primei ediţii de la "Vreau să fiu mare... vedetă", prin vocea Mihaelei Rădulescu.


"Mahala Rai Banda" căntă la Antena 1 "Taifunul din Clejani-Mahala Rai Banda", spectacolul de muzică lăutărească difuzat la Antena 1, duminică, 3 iunie, de la ora 22:30, este un proiect-experiment semnat de regizorul Dan Păduraru, omul din "spatele" grupului "Divertis". "Mahala Rai Band... o nouă comoară muzicală din est", după cum ii caracterizează Daily Telegraph (după prezenţa acestora la Radio BBC sau in topul "World Chart Europe"), apar pe ultima compilaţie Budha Bar şi chiar pe coloana sonoră a filmului "Borat". Acest proiect inedit va fi o emisiune-spectacol de muzică lăutărească, o combinaţie extraordinară de muzică de taraf şi fanfară, prezentată de Toni Grecu de la Divertis.
Formaţia "Mahala Rai Band" sau "Taraful domnesc
de cartier"Â ("rai" in ţigăneşte inseamnă "nobil, domn", iar mahala-cartier) a fost invitată intr-o emisiune Divertis acum 5 ani şi tot ei au compus muzica pentru emisiunea Animat Planet.

×
Subiecte în articol: arte Pepe