x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Elton John, la Bucureşti

Elton John, la Bucureşti

de Alex Revenco    |    04 Iun 2010   •   00:00
Elton John, la Bucureşti

Unul dintre cele mai mari turnee ale anului, "Sir Elton John & Band - World Tour 2010" ajunge şi la Bucureşti sâmbătă, 12 iunie. Artistul britanic şi formaţia sa vor cânta în Piaţa Constituţiei, spectacolul fiind prezentat de Multimedia & ICO Concerts şi organizat de Modus.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 450 de milioane de albume în întreaga lume, a avut peste 50 de hituri în TOP 40 (cel mai mare succes - "Candle In the Wind" - vândut în peste 33 de milioane de unităţi), fiind considerat unul dintre cei mai de succes interpreţi din toate timpurile.

CANDLE IN THE WIND
Pe numele său adevărat Reginald Kenneth Dwight, Elton s-a născut la 25 martie 1947, în suburbia londoneză Pinner. Printre cele mai de succes compoziţii se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Candle In the Wind", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Sacrifice", "Nikita" sau "Something About the Way You Look Tonight". În 1994 a intrat în "Rock and Roll Hall of Fame", iar în 1998 a fost ridicat la rang de Cavaler. A fost desemnat Doctor onorofic al Royal Academy of Music - în 2002, şi a devenit membru al Academiei Britanice a Compozitorilor - în 2004.

SPECTACOL SELECT
Atât Elton, cât şi muzicienii care-l acompaniază promit că vom asista la "unul dintre cele mai selecte şi de succes spectacole muzicale din ţara noastră", interesul arătat de public şi de media pentru acest World Tour 2010 fiind pe măsura numelui artistului. Biletele, disponibile la www.eventim.ro, magazinele Germanos & Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti (cu locuri rezervate pe scaune) costă 650 de lei - categoria VIP - Champagne Golden Ticket, 350 de lei - categoria I, - 280 de lei categoria a II-a, 220 de lei - a III-a, 150 - a IV-a, 100 - a V-a şi 90 de lei - categoria a VI-a.

×
Subiecte în articol: vedete