x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Emisiuni de top pentru televiziunea din Baneasa

Emisiuni de top pentru televiziunea din Baneasa

09 Sep 2004   •   00:00

Antena 1 are, conform sondajelor de piata realizate, dar si audientelor inregistrate, cele mai bune show-uri de divertisment.

Telespectatorii vor asista, in curand, la debutul pe micile ecrane a altor productii de top.

"Cei mai frumosi ani" se numeste noua emisiune care va incepe la Antena 1 la sfarsitul acestei luni si care avea stralucirea caracteristica programelor de succes. Este vorba de un show de divertisment care va avea, la fiecare editie, o tema muzicala (in principal) si evenimentele, moda, obiceiurile, stirile, filmele (in plan secundar) specifice unui anumit an. Spectacolul se va desfasura sub forma unui concurs intre doua echipe, fiecare avand cate un capitan, - o personalitate din lumea muzicala - si alti doi membri.

INTERACTIVITATE. Numerosul public prezent va participa activ la acest spectacol, iar spectatorii care dovedesc reale aptitudini muzicale vor fi rasplatiti cu numeroase premii.

Pentru alegerea prezentatorului acestei emisiuni se desfasoara inca preselectii. Castigatorul va fi anuntat in curand.

Tot in aceasta toamna, Antena 1 pregateste un format de emisiune in premiera in Romania: un spectacol de marturii ale oamenilor obisnuiti, care, aflati intr-un moment special in viata, au nevoie de consilierea unui psiholog. Telespectatorii vor fi martorii unor sedinte de consiliere psihologica.

Pe platoul de filmare, va fi prezent nu doar psihologul si persoana care are nevoie de sfatul unui specialist "in suflete", ci si un astrolog si un chiromant, care vor incerca sa prevada viitorul celui aflat in dilema. (Cristiana Stamatescu)
×
Subiecte în articol: arte