x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Făt-Frumos şi Cosânzeana vă dau întâlnire pe “Tărâmul Basmelor”

Făt-Frumos şi Cosânzeana vă dau întâlnire pe “Tărâmul Basmelor”

de Anca Nicoleanu    |    22 Apr 2013   •   16:27
Făt-Frumos şi Cosânzeana vă dau întâlnire pe “Tărâmul Basmelor”

Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României (A.P.I.R.) lansează unui spectaculos concept pe piaţa de divertisment din România: “Tărâmul Basmelor – Începuturi”. Aici îi veţi întâlni pe eroii poveştilor româneşti.

 “Tărâmul Basmelor” este primul show din România în care se vor îmbina proiecţii de desen şi teatru. Spectacolul va fi pus în scenă ca un permanent balans între vis şi realitate. Este vorba despre o demonstraţie de măiestrie şi artă, în care actori precum Alin Panc, Eugenia Şerban, Gabriel Duţu, Cosmin Şofron vor da viaţă îndrăgitelor personaje Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos, Prâslea cel Voinic, Harap Alb, Zmeul şi Muma Pădurii.

Spectacolul va fi lansat în sala Epika, Grand Cinema Digiplex, din Băneasa Shopping City, pe 11 mai 2013, de la ora 11.00. “Tărâmul Basmelor” este locul în care copilul tău şi copilul din tine se pot întâlni. Surprizele se vor ţine lanţ, pe parcursul a 60 de minute, sub atenta supravegheare a Împăratului Împăraţilor, întruchipat de Cosmin Şofron.


×
Subiecte în articol: Făt-Frumos cosanzeana Tărâmul Basmelor