x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Forumul sau galaxia imbecililor

Forumul sau galaxia imbecililor

de Luiza Moldovan    |    17 Aug 2005   •   00:00
Forumul sau galaxia imbecililor

Varsta - nu completez. Ocupatia - nu completez. Numele - fictiv. Pseudonim - anonimus. Venit lunar - nu completez. Studii - nu completez. Sunt de acord cu termenii si conditiile de logare. "Accept" - "Anulez". "Accept".

Bun venit pe forum, anonimus. Ura! Sunt logat. "Logat" adica am un iuzarneim si o parola. Stai putin sa ma uit la ce-au scris altii. Adica altele. Intamplator, sunt pe un forum vizitat in majoritate coplesitoare de fete. Ma rog, de femei. Femeile au probleme mari.

"Sa-mi spuna si mie cineva ce mancare sa fac, asa, mai repede, ca vine prietenul meu din armata si nu vreau sa stau prea mult in bucatarie. Vreau o reteta usoara si ieftina. Va multumesc anticipat".

Ma mai dau pe forum. Mai arunc un ochi pe ici - pe colo. Ce probleme au fetele! "Mi-a venit ciclul mai tarziu. Sunt gravida?". Cat de tampita pot sa fiu?

INTREBARE. Chiar asa: esti bun dar nu te vede nimeni?

PRIETENA ELECTRONICA. Te-a parasit gagicu’? Nu-i nimic, acceseaza forumul. Prietene electronice te vor lasa sa le plangi pe umarul lor electronic. Te vor pune la curent cu toate metodele de seductie. Iti vor arata o alta parte a realitatii, pe care tu, in durerea ta, n-ai vazut-o pan-acum. Te-a parasit? Foarte bine! In sfarsit ai scapat de porc!

Esti cumva prea grasa? Cam cate chile ai, asa? Aaaa, pai trei sa mai slabesti f’o doua! Stai, ca-ti da ea o dieta de slabesti intr-o zi si mananci ca porcu’. Pe bune!

Sentimentele si banii. O combinatie toxica. Asta da topic! Exista iubire fara bani? Iubirea trece prin stomac. Draga mea, toate trec prin stomac! Din vraja aia de la inceput nu mai ramane decat "pun’-te masa, scoala-te masa". Iti zic io, ca io am trecut prin asta. Si pe mine m-a parasit gagicu’. Ah, da’ stai, ca m-apuc sa vorbesc despre mine si noi trebuia sa vorbim despre tine. Suntem "off-topic". "Off-topic" adica pe de laturi. Adica nu scriem la subiect. Ca la teza.

Auzi, fata, da’ tu ti-ai facut astrograma? Daca te-a parasit o fi din cauza ca Saturn se suprapune miscarii retrograde a lui Pluto. Te-ai gandit la asta? Mai uita-te si tu la Urania, mai ia si tu o carte de interpretat visele. Ai visat pisici? E clar! Ai farmece.

FRUSTRATUL, REFUZATUL. Intru pe un alt forum. Ma loghez de asemenea, tot "anonimus". De la adapostul pseudonimului meu pot sa spun toate prostiile care-mi trec prin cap. Imi dau un nume fictiv. Imi fac, special pentru asta, o adresa electronica fictiva. Imi dau o data oarecare de nastere! Nimic nu conteaza. Sunt un anonim. Intru pe saituri si-i injur pe toti. Ii fac varza! Toate tarele mele mi le las pe sait. Ma vars. Acum mi-a venit randul!

Daca in viata de zi cu zi nimeni nu ma baga in seama, daca la serviciu colegii toti imi spun ca sunt un idiot, daca la scoala raman sistematic corigent, ei bine, aici, in spatele monitorului, pe forum, pot sa ma vars. Sa ma vars de tot. Ma iau de toti si sunt cel mai tare. Ii pun pe toti la punct. Aici ma simt la locul meu. Aici pot sa-mi refulez toate complexele. Ai vazut? Pe strada treci pe langa mine fara sa ma observi. Aici ma accesezi, ma cauti, ma studiezi. Vrei sa stii ce-i cu mine. Vrei sa ma iei de undeva. N-ai decat! Toate datele mele sunt fictive! Te fac din vorbe!

Pot sa-ti spun fara sa te privesc in fata ce n-as putea sa-ti spun nicicum in alte conjucturi. Ca esti asa si pe dincolo, ca esti magar si violent si n-ai maniere. Pot s-agat fetele. Unii le agata pe strada, la bar, la discoteca, la mare, la coada la vata... eu le agat pe net. Pe forum. Este o formula ieftina si lipsita de emotii. Fata nu-mi vede mainile tremurand, nici cum ma inrosesc, nici cum transpir abundent. Pot sa-i spun ce vreau io si daca vreau, pot s-o "ejectez". S-o "ejectez" adica sa-i dau cu flit, s-o resping. Eventual spunandu-i ca e o curva proasta.

DOCTUL. Acum sunt pe un alt forum. Aici se vorbeste despre credinta. Interesant. Citesc texte care contin multe cuvinte grele. Se fac demonstratii curioase de etimologii incerte.

Ba ca limba sanscrita vine din limba dacica. Ba ca limba dacica vine din limba sanscrita. "Sanscrita e cea mai veche limba". Uau! Despre scripturile hinduse. Uau! Ce oameni destepti! Ia sa postez si eu un topic, sa nu fiu mai prejos. Ma gandesc la ceva greu. La ceva greu, ceva greu... ia sa vad... Ar putea sa fie Dumnezeu greu? Hai ca postez un topic despre Dumnezeu. In plus, "Dumnezeu" si "greu" mai si rimeaza!

Uau! Mi se raspunde! Sunt bagat in seama! Nu-mi trebuie viata personala. "Poetul, ca si soldatul, nu are viata personala/ Viata lui personala este praf si pulbere". Io as adauga acum ca internautul, ca si soldatul plus poetul, nu are viata personala.

Viata mea personala nu este praf si pulbere. Eu sunt un inernaut activ cu o viata personala extrem de personala. E la un clik departare.

COPIII. Hiiii! Ia uite un forum de copii! Ce-mi place, ce-mi place! Ce prosti sunt copiii! Ia uite la asta ce scrie: "Dumnezeu, daca esti atent, duminica, la biserica, o sa-ti arat pantofii mei ce noi". "Sifonul este o apa cu picatele". "Nemuritor e atunci cand sunt doi si unu’ trage cu pistolu si unu’ moare si celalat ramane in picioare, nemuritor".

MOTO
"Dumnezeu, daca esti atent, duminica la biserica o sa-ti arat pantofii mei ce noi"
×
Subiecte în articol: arte viata forum personala