x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Gainusa ii face concurenta neloiala lui Huidu

Gainusa ii face concurenta neloiala lui Huidu

26 Aug 2004   •   00:00

Dupa atata amar de concediu, incepand de luni, cuplul Misu Gainusa - Serban Huidu s-a instalat din nou la microfoanele KissFM si a inceput sa se ocupe temeinic de buna dispozitie a romanilor. Plini de verva si de poante noi, Huidu si Gainusa au revenit dupa un lung periplu pe meridianele lumii. Desi ne este greu sa ni-i imaginam despartiti, concediile si le-au petrecut separat. Daca Huidu a bifat o calatorie de doua saptamani in Grecia si cate o saptamana in Germania si Portugalia, Gainusa, mai modest, si-a petrecut o luna (cea de miere) in Statele Unite.

Nu stim daca datorita celor vazute in calatorie sau datorita faptului ca Huidu vine zilnic cu motorul la radio, dar, atat cat o sa mai fie vreme frumoasa, Gainusa s-a gandit sa-i faca putina concurenta neloiala lui Serban.

El a renuntat la automobil pentru bicicleta. O "scula" de bicicleta cu vitezometru, pe care oamenii din radio o vad in fiecare dimineata "parcata" chiar in studioul de la etajul 12. Mai rau, daca, din spirit de conversatie, il intrebi ceva despre bicicleta, atunci risti sa capeti un raspuns lung de cel putin 10 minute. Intrebat daca o sa mai foloseasca masina, Gainusa a spus ca da, pentru a transporta bicicleta la munte… (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte găinuşă