x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Incepe show-ul la Antena 1!

Incepe show-ul la Antena 1!

26 Aug 2004   •   00:00

De luni, 30 august, Antena 1 ofera telespectatorilor cel mai complet program: filme care satisfac pasiunea tuturor cinefililor, fotbal pentru cei mai impatimiti microbisti, emisiuni de divertisment care au confirmat succesul la public si stiri realizate cu profesionalism.

CRISTIANA STAMATESCU

Vedetele, dar si oamenii din spatele camerelor de luat vederi au demonstrat nu o singura data ca munca in televiziune este pentru ei nu doar profesie, ci o pasiune. Si pentru ca acesta este "ingredientul" care se regaseste in toate programele, din aceasta toamna, Antena 1 ofera telespectatorilor sai, inainte de toate, televiziune cu pasiune.

DIVERTISMENT PENTRU TOATE GUSTURILE. Telespectatorii Antenei 1 asteapta deja reluarea emisiunilor consacrate ale postului din Baneasa: "Din dragoste", "Ciao, Darwin!", "Folclorul contraataca" si Divertis. Primul care va reveni in grila Antenei 1 este Mircea Radu cu "Din dragoste". Aflata deja de cinci ani in topul audientelor din Romania, emisiunea "Din dragoste" revine cu noi surprize. Publicul prezent de fiecare data la "Din dragoste" va putea din acest sezon sa se implice activ in cazurile prezentate in platou, putand opri emisia sau cere informatii suplimentare. Si o schimbare la fel de importanta, care va uimi cu siguranta publicul fidel al emisiunii "Din dragoste", este noul generic, modern, cald si... seducator.

DACA E SAMBATA, E MECI! Antena 1 invita telespectatorii sa se antreneze pentru spectacol: meciuri din Divizia A cu miza mare vor fi transmise in fiecare sambata seara, de la ora 20:00. Cosmin Baleanu, comentatorul Diviziei A, va avea, de fiecare data, invitate in studio nume sonore din fotbalul romanesc, care vor dezvalui amanunte din culisele sportului cu balonul rotund.

ADEVARATELE STIRI. Cele mai pertinent si profesionist realizate stiri le veti urmari, in continuare, la Antena 1, in cadrul emisiunilor Observator, programate pe intreg parcursul zilei. Alessandra Stoicescu, Lucian Mandruta, Gabriela Vranceanu Firea, Letitia Zaharia, Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Simona Gherghe sau Sanda Nicola sunt cei care va pun la curent cu tot ce se intampla in tara sau strainatate.

Ca noutate, din aceasta toamna, duminica, telespectatorii vor putea urmari un nou Observator, la ora 22:00. "Introducerea in program a Observatorului de noapte si in week-end a aparut ca o necesitate jurnalistica, pentru ca de foarte mute ori apar stiri importante si atunci trebuiau organizate editii speciale. Este mult mai util si profesionist sa ai un nou buletin de stiri. In plus, in week-end, telespectatorii care nu au vazut evenimentele de la ora 19:00, dar care vor sa fie la curent cu ce s-a intamplat au, de acum, aceasta oportunitate, urmarind Observatorul de la ora 22:00", spune Gabriela Vranceanu Firea.

FILME DE MARCA. Celebra productie "Tigru si dragon", rasplatita printre altele cu patru Premii Oscar si zece nominalizari, patru Premii BAFTA, doua Globuri de Aur si un Premiu Grammy, va fi transmisa pentru prima data la o televiziune din Romania de Antena 1. Superproductia a avut incasari mondiale de peste 200 de milioane de dolari.

Trei nominalizari la Oscar au rasplatit calitatea de exceptie a dramei "Patriotul", cu Mel Gibson, despre razboiul american de independenta, film care va debuta si el pe micile ecrane romanesti la Antena 1 in urmatoarele luni. Tot in categoria filme-eveniment se incadreaza o alta premiera absoluta pregatita de Antena 1: superproductia "Pearl Harbor", cu Ben Affleck, Alec Baldwin, Jon Voight si Josh Hartnett. Cu un Premiu Oscar si trei nominalizari in palmares, plus doua nominalizari la Globurile de Aur, "Pearl Harbor" a intrat in istorie ca fiind cea mai fidela reproducere a evenimentelor din acea zi istorica.

Actorul Jim Caviezel, interpretul lui Iisus din "Patimile lui Hristos", vine la Antena 1 in rolul eroului romantic din "Contele de Monte Cristo", un film spectaculos, cu incasari de aproape 150 de milioane de dolari, produs de studiourile Disney, iar Jackie Chan si Owen Wilson fac un cuplu de o veselie nebuna in exceptionala comedie de actiune "Shaolin Cowboy", o alta productie Disney plina de aventuri, rasplatita cu un Blockbuster Entertainment Award si programata in curand la Antena 1.

Actiunea e pe primul loc in thriller-ul "Lupta cu inaltimile", care soseste in urmatoarele luni la Antena 1. Filmul cu Chris O’Donnell despre alpinisti aflati in pericol a obtinut nominalizari la Premiile BAFTA si incasari de aproape 220 de milioane de dolari pe plan mondial.
×
Subiecte în articol: arte antena