x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

17 Oct 2006   •   00:00
CONCERT. Omara Portuondo, cantareata in cadrul proiectului Buena Vista Social Club, revine in Romania pentru a sustine, la 23 noiembrie, un concert la Sala Palatului din Bucuresti, unde va fi acompaniata de noua instrumentisti cubanezi si de 16 romani. Pretul biletelor la spectacolul din noiembrie variaza intre 50 si 150 de lei. Acestea vor putea fi achizitionate de la magazinele Muzica, Victoria, Carturesti, casa de bilete a Salii Palatului, sediul Fundatiei Phoenix si pe site-urile de pe www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro si www.myticket.ro. (A.V.P.)

HOLLYWOOD. Actorul american Richard Gere (57 de ani), nominalizat la premiile Oscar, a declarat in cadrul unui interviu ca este constient ca nu mai este unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood. Timp de aproape 40 de ani, Richard Gere (foto) a personificat ideea de perfectiune masculina la Hollywood. Actorul a jucat roluri de barbati chipesi in filme precum "American Gigolo", "Frumusica" sau muzicalul recent premiat cu un Oscar "Chicago". (A.V.P.)

CNC. Eugen Serbanescu, Laurentiu Damian si Maxim Meca isi vor disputa, azi si maine, postul de director general al Centrului National al Cinematografiei (CNC), potrivit Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP). Un dramaturg, un regizor si actualul director de distributie al Intercom Film sunt cei ale caror dosare au fost selectate la 12 octombrie, de ANFP, pentru a putea participa la concurs. Functia de director general a ramas vacanta in luna septembrie, cand a expirat mandatul lui Decebal Mitulescu, care a declarat ca nu se va inscrie pentru un nou mandat. (A.V.P.)

NUNTA. Actorii americani Tom Cruise si Katie Holmes se pregatesc sa se casatoreasca la 23 noiembrie in Italia, la vila actorului George Clooney, informeaza The Sun. Cununia civila va fi oficiata de primarul satului. Nu se stie inca daca ceremonia religioasa va fi oficiata de un preot al cultului scientologic sau al Bisericii catolice si nici daca aceasta va fi oficiata in Italia sau in Statele Unite. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte