x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

14 Oct 2006   •   00:00
PROSPORT. A venit toamna si a inceput sa bata vantul schimbarii prin redactiile unor publicatii romanesti. Dupa ce Adrian Halpert a parasit compania Ringier, un alt nume greu se pregateste "sa debarce" din trustul elvetian. Este vorba despre Dorin Chiotea, redactor-sef al cotidianului ProSport, care se pare ca-si face propriul ziar de sport. Desi am incercat sa-l contactam pe Chiotea, ziaristul a refuzat sa raspunda la telefon. (A.V.)

PREMIERA. Teatrul National Radiofonic prezinta in premiera spectacolul "Pentru Louis de Fun"s" sau "Actorul nul si perfect" pe textul dramaturgului si omului de teatru francez Valere Novarina, in traducerea Paolei Bentz-Faucci. Piesa va fi difuzata la Radio Romania Cultural, duminica, 15 octombrie 2006, ora 19:00. (C.D.)

CONFERINTA. Duminica, 15 octombrie, la Sala Atelier a TNB continua seria Conferintelor Teatrului National. De la ora 11:00, cunoscutul politolog si istoric Vladimir Tismaneanu va sustine o conferinta cu tema "Anul revolutionar 1956". (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte