x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

13 Oct 2006   •   00:00
WORKSHOP. Teatrul National Bucuresti are un nou proiect. La 20 noiembrie se inaugureaza cu un workshop intitulat "Mastile commediei dell’ arte" Centrul de Cercetari Teatrale "Ion Sava". Workshopul este sustinut de Feruccio Soleri, cunoscutul interpret al lui Arlechino, din spectacolul pus in scena de Giorgio Strehler, la Piccolo Teatro. Preselectia celor 15 cursanti cu care va lucra Soleri se va face la TNB, intre 3-6 noiembrie a.c. (C.D.)

FESTIVAL. Luni, 16 octombrie, de la ora 20:00, la Carul cu bere va avea loc lansarea pe DVD a filmului "Morometii" de Stere Gulea, care l-a avut protagonist pe Victor Rebengiuc. Dupa 20 de ani de la prima proiectie, filmul, considerat ca fiind una din cele mai bune ecranizari romanesti, este lansat acum pe DVD. Lansarea este gazduita de "Where is the love? International Short Film Festival" si marcheaza prima zi a evenimentului. Festivalul se va desfasura la Cinema Glendale, Cinema Eforie si Casa de Cultura a Studentilor. (R.G.)

SCHIMBARI LA GARDIANUL. Razvan Dumitrescu a ales: paraseste ziarul Gardianul in favoarea postului Realitatea TV. "Cei de la Realitatea mi-au dat termen de gandire o luna sa ma decid daca voi ramane la ei, intrucat contractul cu acest post prevede sa reprezint exclusiv Realitatea TV, fara sa imi asociez numele cu alte produse media", ne-a declarat Razvan Dumitrescu. El spune ca nu a renuntat la Gardianul din motive financiare, pentru ca sustine ca nu avea de ce sa se planga in acest sens. Actionariatul de la Gardianul a decis ca directorul general al ziarului sa fie Alexandru Racoviceanu, iar director editorial, Lidia Popeanga. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte