x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Jurnal de cinefil - Copiii Bradgelina

Jurnal de cinefil - Copiii Bradgelina

de Cristina Bazavan    |    05 Iul 2008   •   00:00

Valorează 17 milioane de dolari şi nu i-a văzut nimeni niciodată. Au reuşit să concedieze unul dintre cei mai importanţi producători de televiziune şi nici măcar nu s-au născut încă. Sînt de departe cei mai cunoscuţi copii ai momentului; sînt gemenii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt.



Valorează 17 milioane de dolari şi nu i-a văzut nimeni niciodată. Au reuşit să concedieze unul dintre cei mai importanţi producători de televiziune şi nici măcar nu s-au născut încă. Sînt de departe cei mai cunoscuţi copii ai momentului; sînt gemenii Angelinei Jolie şi ai lui Brad Pitt. Cu un asemenea start în viaţă probabil că nu le va fi foarte uşor să ducă un trai normal, dar nici noi n-avem o viaţă uşoară, pentru că fără să vrem dăm mereu peste ştirile cu ei. Săptămîna aceasta a început din nou isteria cînd Angelina s-a internat într-un spital din sudul Franţei. N-a mai avut timp nimeni să se întrebe ce şi cum cu copiii, poate că era o consultaţie de rutină. Elicopterul care a dus-o pe divă la spital a mutat planeta din loc. De data asta au apărut repede medicii şi au spus că actriţa va naşte în următoarele săptămîni şi nu e nimic grav, totul fiind conform graficului, inclusiv internarea.

Dar asta nu a împiedicat să apară din nou ştiri cum că micuţii s-au născut. În urmă cu o lună, un incident similar a dus la concedierea unuia dintre producătorii show-ului de televiziune Entertainment tonight. Acesta, în căutare de ştiri pentru ediţia din ziua respectivă a emisiunii, i-a trimis un mail unei persoane despre care se bănuieşte (fără a fi confirmat oficial) că este asistenta Angelinei Jolie, întrebînd-o ce mai face clienta sa. Persoana căreia i-a fost destinat mailul a răspuns, prin blackberry, că se află în sala de naşteri şi de aici a început tot tămbălăul. Producătorul a făcut ştirea în care anunţa naşterea bebeluşilor, a postat-o pe site şi s-a pregătit să o difuzeze în programul de seară. Au intervenit rapid avocaţii actriţei, care au dezminţit ştirea într-o conferinţă de presă, şi pînă seara totul dispăruse de pe net sau din programul televiziunii. Cum show-ul este unul foarte respectabil în America, iar compania care-l realizează şi-a dorit întotdeauna să se diferenţieze de tabloide, oferind ştiri foarte credibile, cel care a realizat materialul cu născuţii nenăscuţi a fost concediat. De data aceasta, pentru că purtătorii de cuvînt ai actriţei au fost mai vigilenţi, ştirile au fost controlate ceva mai bine, iar Jolie stă sănătoasă, dar în continuare foarte gravidă în spital pentru ultimele săptămîni de sarcină. Altfel, pentru copii şi nu numai, vocea mămicii Jolie e pe un desen animat care intră şi pe ecranele noastre din acest week-end. Kung fu Panda.

×
Subiecte în articol: arte