x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lucian Măndruţă pleacă c-o bărcuţă

Lucian Măndruţă pleacă c-o bărcuţă

de cristina stamatescu    |    31 Mai 2007   •   00:00
Lucian Măndruţă pleacă c-o bărcuţă

Rima e aproape intămplătoare, expediţia lui la Istanbul nu. Lucian Măndruţă (foto), prezentatorul Observatorului Antenei 1, organizează o expediţie cu velierul la Istanbul.

Rima e aproape intămplătoare, expediţia lui la Istanbul nu. Lucian Măndruţă (foto), prezentatorul Observatorului Antenei 1, organizează o expediţie cu velierul la Istanbul. "Mergem să demonstrăm că se poate, fără mult antrenament şi fără o ambarcaţiune de lux, să te bucuri de Marea Neagră, aşa cum n-o vezi de pe ţărm. Mergem intr-o mică aventură, sper, cu o mulţime de prieteni", declară el. Expediţia se va desfăşura incepănd de la 7 iulie pe traseul Eforie Nord - Varna - Burgas - Istanbul.

TURISM ECOLOGIC. Măndruţă şi-a deschis emailul pentru cei care vor să-l insoţească. Puteţi scrie la lucian.mandruta@antena1.ro. "Incercăm in felul acesta să promovăm turismul ecologic (barca cu care mergem e cu pănze) şi dezvoltarea industriei nautice in Romănia. Litoralul nostru e limitat, il ştim cu toţii şi poate că am vrea să ne dăm banii de concediu in altă parte. Insă cu o mică investiţie intr-o barcă, o vacanţă in Romănia poate redeveni o tentaţie şi pentru clasa de mijloc", crede vedeta Antenei 1.

Velierul expediţiei poate fi admirat in Piaţa Constituţiei, pănă la sfărşitul acestei săptămăni.

×
Subiecte în articol: arte