x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Negru da startul la "Ciao, Darwin!" 3

Negru da startul la "Ciao, Darwin!" 3

02 Sep 2004   •   00:00
Negru da startul la "Ciao, Darwin!" 3

Cand ai succes nebun la public, trebuie sa fii nebun sa nu continui. Asta seara, Dan Negru declanseaza "cel de-al treilea razboi mondial". In lupta pentru supravietuire se bat doua tabere: materialistele si idealistele.

CLAUDIA DABOVEANU

Emisiunea care a fost lider de audienta in sezoanele trecute revine in aceasta seara, de la ora 20:00, la Antena 1. Dan Negru, prezentatorul emisiunii - alaturi de Ovidiu Cuncea, de partenera zburatoare a acestuia, Francesca, si de frumoasa Roxana - ne pregateste si in acest sezon multe noutati si competitii surprinzatoare.

MAMA, MAMA… Asta seara, generalii de comanda, aflati in fruntea trupelor inamice, sunt multipla campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, pentru idealiste, si cantareata Carmen Serban pentru materialiste. Si cum Negru si a lui echipa nu se multumesc niciodata cu putin, primul show al sezonului se bucura de participarea unei mame naturi… caliente: Rosa Ana Perez Walls, o spanioloaica focoasa de 29 de ani, care a incins imaginatia tuturor barbatilor, dar mai ales pe cea a lui Ovidiu Cuncea. Rosa Ana fost extrem de incantata de invitatia in Romania a celor de la "Ciao, Darwin!", mai cu seama ca auzise multe lucruri frumoase despre sportivii nostri.

EXTAZ."Imi plac oamenii din Romania, sunt calzi, rad cu pofta si sunt atat de… pasionali ! Seamana bine cu noi, spaniolii", a spus mama-natura. Frumoasa exotica a reprezentat un "real pericol" pentru cele 48 de concurente din taberele inamice, dar chiar si asa, ele si-au vazut de treaba, cadorisindu-se cu daruri care mai de care: ochelari de cal, avioane de jucarie, stingatoare de incendiu si... un magar. Ca de cai albi purtatori de feti-frumosi nu mai poate fi vorba…

PE CINE?

Fiti pe faza! In fiecare joi seara, Negru revolutioneaza distractia! Emisiunea a suferit numeroase schimbari. Dar in bine. Coltul in care salas luieste mama-natura a fost schimbat, ca si mama-natura insasi, dar numai pentru prima editie. Nu se stie foarte exact pe cine a aplaudat frenetic publicul alcatuit din 200 de barbati: pe nurlia spanioloaica, pe multimedaliata sportiva sau pe faimoasa manelista?
×
Subiecte în articol: arte