x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Pana si "Inelul dragonului" a invins-o pe Teo

Pana si "Inelul dragonului" a invins-o pe Teo

07 Aug 2004   •   00:00
Pana si "Inelul dragonului" a invins-o pe Teo

Dupa ce emisiunea "Folclorul contraataca" si apoi ultimul episod din "Intoarcerea lui Sandokan" i-au infrant pe "Teo, Andi si vedete de serviciu" la rating, joi seara si "Inelul dragonului", film transmis de televiziunea din Soseaua Bucuresti - Ploiesti, a fost lider de audienta pe intreg publicul urban, pe segmentul 18-49 de ani, dar si pe alte categorii, cum ar fi aceea a barbatilor, a managerilor si profesionistilor si lista continua.

Asadar, dupa promovarea agresiva facuta de Pro TV acestui show in care telespectatorilor li se promitea MARE distractie MARE, Teo a luat MARE bataie pe 18-49 de la "Inelul dragonului", un film de aventuri, care a avut, la ora 22:12, un varf de audienta de 10,6% rating si 33,5 share, conform datelor TNS - AGB International.

Cifrele de audienta pe 18-49 sunt cu atat mai important de evidentiat cu cat Pro TV a declarat, de curand, intr-un articol publicat de revista TV Mania ca prefera, citam: "Sa fie lideri in segmentul care conteaza, interesant pentru cei care platesc reclame, 18-49 de ani".

Pentru Antena 1, ca televiziune comerciala genera-lista cu oferta completa, tot publicul consumator de televiziune (definit in limbajul de specialitate prin "all urban") si toate categoriile demografice conteaza.

Ne asteptam acum ca Teo sa recurga la binecunoscuta ei reteta de succes si anume sa dedice o intreaga emisiune manelistilor, cei care au ajutat-o, pana acum, sa-si urce ratingul. Un singur interpret de manele nu este eficace la ridicarea audientelor, din cate se poate observa, Liviu Guta fiind prezent in emisiunea lui Teo de joi seara. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte