x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Prime-time - Antena 1, din nou lider de audienta

Prime-time - Antena 1, din nou lider de audienta

04 Aug 2004   •   00:00

Antena 1 a fost luni seara lider de audienta in prime-time, inregistrand 5,6% rating, inaintea Pro TV, care a avut 5,4% in acest interval orar, 19:00-23:00.

Observatorul de la ora 19:00, in cadrul caruia a fost prezentat un reportaj in exclusivitate despre tinerii care, din cauza problemelor financiare, sunt dispusi sa-si vanda un rinichi pentru cateva mii de dolari, a fost si el lider de audienta la mai multe categorii, printre care si cea a telespectatorilor cu studii superioare. Audienta obtinuta de Antena 1 la acest segment a fost de 10,6%, inaintea Pro TV, care a avut 7,8%.

Filmul programat de Antena 1 "Forta imbatabila" s-a situat pe primul loc in topul audientei, cei mai multi telespectatori alegand sa vizioneze aceasta productie cinematografica (5,1% rating). "Suflet Negru", de la Pro TV, a inregistrat un rating de 4,8%.

Nu in cele din urma, Observatorul de la ora 22:15, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea (foto), a fost lider de audienta atat pe intreaga populatie (6,9% rating), cat si pe categoria de varsta 18-49 de ani (6,5%), detronand categoric serialul Pro TV "La Bloc", care a inregistrat doar 5,5% rating pe All Urban si 6% pe segmentul 18-49 ani. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte