x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

06 Oct 2006   •   00:00
Under & More
PARTY. In aceasta seara, de la ora 19:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti va avea loc un mare party. Invitatul de onoare este nimeni altul decat Sander Kleinenberg, cunoscut si apreciat DJ olandez. Kleinenberg a mai mixtat pentru romani in cadrul unor evenimente "The Mission", dar, de aceasta data, intrarea e libera. (M.N.)

KRISTAL. Jimmy Van M (foto), DJ-ul care alaturi de Sasha si John Digweed a creat cel mai mare turneu de muzica electronica din America, "Northern Exposure", va mixa in aceasta seara in Kristal. Maine, la pupitru va mixa David Morales. Celebrul DJ declara pentru Nights: "Pun muzica pentru ca imi place si vreau sa impart dragostea mea pentru muzica cu ceilalti. Nu sunt DJ pentru bani. Fac asta pentru ca imi place sa creez un fel de calatorie pentru cei care ma asculta". (R.G., M.N.)

ALBUM. Dupa ce anul trecut Tapinarii au lansat albumul "UN rege Fara Regat", conceput integral de Tanase, anul acesta e randul lui COvei. Baietii au intrat deja in studio si se pregatesc de lansare. Albumul, al saselea din cariera celor doi, se numeste: "Viata de cuplu e ca mersul pe tricicleta". Piesa va beneficia si de un videoclip. (R.G.)

FUNK. Trupa Slang, grup de funk infiintat in iulie 2004, va canta in aceasta seara incepand cu orele 20:30 in Yellow Club, iar pretul unui bilet este de 12 RON. In iulie 2005 au lansat albumul de debut, intitulat simplu Slang, un album eterogen cu piese funk, disco, acid jazz, bossa-nova, R&B, raggae. Componenta formatiei: Luiza Zan - voce, Jimmy Cerkesz - chitara, Gyarfas Levente - keyboards, demeter Laszlo - chitara bass, Laura Zan - backing vocals si Asztalos Zsolt - drums.

CASTIGATORI. DJ Livio&Roby, N-EatGroove si DJ Angel&Anna sunt cei trei finalisti ai concursului Music Thirst Studio 2006. Acestia vor avea sansa sa lucreze in studiouri faimoase din Londra si Barcelona alaturi de DJ-ii din intreaga lume. (M.N.)

BIG MAMOU

  • 11:10: Tep Zepi, ora 21:00
  • 12:10: Brigada de Asalt

    CLUB A

  • 10:10: Accident (rock)

    FIRE CLUB

  • 8:10: concert hip-hop: Funktastics, Katana, S.K. Dron, F.A.B.

    CLUB UTOPIA

  • 6:10: Kumm, Noris Band

    UNDERWORLD

  • 6:10: Necrovile, Spectral (rock extrem)
  • 9:10: No rest, Ballast, Aku (punk)
  • ×
    Subiecte în articol: culture club