x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

22 Sep 2006   •   00:00
Under & More
PARTY. In aceasta seara, amatorii de party sunt asteptati la Club Maxx, unde MC Cristi Nitzu verifica daca instalatiile functioneaza pentru petrecere. Kiss N’Dance Wet Party este o petrecere extrem de hot, iar, pentru a tempera febra prea mare, doua cabine de dus sunt pregatite pentru cei ce vor sa se mai racoreasca nitel. Maine seara, la o editie speciala de House Experience KissFM, ATB (foto) pune stapanire pe platanele din Kristal Glam Club. ATB aka Andre Tanneberger revine la Bucuresti pentru o noapte alba de mix, iar clubberii stiu foarte bine despre ce e vorba. (R.G.)

GLAM CLUB. Maine seara, Kristal Glam Club il va gazdui pe DJ Yunus. Dupa ce a stat departe de platane mai bine de un an, artistul de origine turca, nascut la Paris in 1978, poate fi considerat un DJ universal, el mixand atat in New York, Paris sau Ibiza. Din pacate, cu toate ca era in momentul de varf al carierei sale, anul trecut, Yunus a trebuit sa-si intrerupa pentru o perioada cariera, pentru a urma stagiul militar. Acum insa s-a intors in forta! Dupa succesul din anii trecuti, cand a venit de doua ori in Romania, intr-o perioada relativ scurta de timp, DJ Yunus se intoarce. (R.G.)

LANSARE. Portile de Fier I vor fi luate cu asalt, pentru ca o noua statie KissFM se lanseaza azi la Drobeta Turnu-Severin. Atacul este coordonat de MC Cristi Nitzu, iar Anda Adam si Cream sunt dotate cu arme de ultima generatie: superhituri. Locul de desfasurare a ostilitatilor va fi Club Forrest si petrecerea se va prelungi pana spre dimineata, cand toti ostenii se vor indrepta spre cazarma, rapusi de atata dans. (R.G.)

MARTIN. Maine seara, incepand cu ora 23:30, la Studio Martin va avea loc un superparty cu superinvitati. Special guest: Darren Price. In deschidere vor mixa Thornado si Marika, iar de visuals se va ocupa Cote. Intrarea la acest eveniment este 20 RON pana la miezul noptii si 30 RON dupa ora 00:00. (M.N.)

DORUL MARIEI. In anii ’70, Aurelian Andreescu facea furori la posturile radio cu piesa "Dorul" - o compozitie semnata Vasile V. Vasilache Jr. In anul 2006, Maria Radu a inclus aceasta piesa pe primul sau album solo, "M-am indragostit un pic", insa intr-o maniera moderna, in colaborare cu Gheorghe Emanuel si instrumentisii care o acompanieaza. Dupa ce a cantat piesa in mai multe concerte, Maria Radu a decis sa promoveze "Dorul" printr-un videoclip. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, actiunea clipului s-a mutat intr-un autobuz. Maria porneste intr-o calatorie metaforica prin viata diferitelor personaje care experimenteaza diverse stadii ale dorului. Momentul cel mai interesant este aparitia unei mirese "evadate" de la propria nunta. (Miruna Nicolae)

THA SPOT. In acest week-end la Tha Spot se anunta muzica de calitate. Azi, 22 septembrie, va mixa DJ Andi, iar sambata, 23 septembrie, la platane urca DJPagal, unul dintre cei mai tari DJ din Romania. (M.N.)

WEB. Azi, 22 septembrie, vor mixa cot la cot Marika, N-EatGroove si Option Zero. Sambata, 23 septembrie, de la miezul noptii si pana in zori, DJ Ubic organizeaza "DJ Swamps’s 24 party" - o noapte plina de hip hop si beat-uri electronice. Intrarea la acest eveniment este 10 ron. (M.N.)

LOCO. In aceasta seara, de la ora 10:00, Ca$$a Loco va sustine un concert la Sala Polivalenta din Bistrita cu ocazia "Bursei Locurilor de Munca pentru absolventii promotiei 2006". Este prima data cand in Romania o trupa este invitata sa sustina un recital la "Bursa Locurilor de Munca". Cei trei artisti vor discuta cu tinerii aspiranti si ii vor distra cu piesele ce i-au facut celebri. (R.G.)

BIG MAMOU

  • 22.09: Kusak/Pop ora 21:30
  • 23.09: Teamsters ora 22:00
  • 26.09.2006: Ia-ti chitara cu... Cyfer (open microphone) ora 20:00 Open microphone
  • 28.09: Passione (tangouri argentiniene) ora 21:00

    GREEN HOURS

  • 25.09: Merz cu Peter Froehlich
  • 26.09: Show: "Sapte zile din viata lui Simon Labrosse" ora 20:00
  • 28.09: Concert Iordache

    CLUB UTOPIA

  • 22.09: Concert Bio si Tep Zepi ora 21 :00

    SALA AGRONOMIA

  • 23.09: Concert Tiamat ora 21:00

    COYOTE CAFE

  • 24.09: Concert Raza si Mea Nox ora 21:00

    CLUB A

  • 26.09: Ultimul rand ora 19:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club