x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Week-end - Antena 1, in topul audientelor

Week-end - Antena 1, in topul audientelor

24 Aug 2004   •   00:00

Postul de televiziune din Soseaua Bucuresti - Ploiesti a fost in week-end lider de audienta pe mai multe categorii de public.

Vineri, cea mai mare parte a telespectatorilor cu functie de manager, dar si majoritatea celor cu studii superioare au privit, in prime time, programele Antenei 1. Observatorul de la ora 13:00 a fost si el pe primul loc in top, atat pe intreg publicul urban, cat si pe privitorii cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, conform TNS - AGB International.

Sambata, Antena 1 a fost lider de audienta, in prime time, pe intreg publicul urban, dar si cei mai multi privitori cu studii superioare, cu venit mare sau cu functie de manager, au ales programele televiziunii din Baneasa, intre orele 19:00 - 23:00. Meciul Rapid - FC National, difuzat de la ora 20:15, a dominat si el intreaga audienta: Antena 1 a fost lider pe intreg publicul urban (6% rating, spre deosebire de Pro TV, cu doar 4,7%), dar si pe alte categorii, cum ar fi cea a barbatilor, a telespectatorilor cu studii superioare sau a managerilor si profesionistilor. Productia cinematografica "Sport sangeros 4" a fost lider pe intreg publicul urban, pe categoria de varsta 18-49 de ani, dar si pe alte segmente, dintre care mentionam ca majoritatea publicului masculin si a celui feminin au vizionat acest film.

Duminica, emisiunea "Recursul etapei" realizata de Ovidiu Ioanitoaia a fost si ea in topul audientei pe targetul propus, cel al barbatilor.

×
Subiecte în articol: arte