x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Alt best-seller, noi aventuri

Alt best-seller, noi aventuri

de Sebastian S. Eduard    |    21 Dec 2008   •   00:00
Alt best-seller, noi aventuri

EDITURA CORINT JR  •  "TUNELE 2"
Un roman pentru adolescenţi, care a făcut furori în peste 40 de ţări (în care a fost tradus) revine în România. Spun revine, pentru că e vorba de volumul 2, "Tunele".



Pe scurt, este vorba de un roman fantasy pentru adolescenţi. Will Burrows este un băiat de 14 ani care locuieşte în Londra. Are puţine lucruri în comun cu restul familiei sale, cu excepţia pasiunii mistuitoare pentru săpături, pe care o împărtăşeşte cu tatăl său. Când acesta dispare brusc, într-un tunel necunoscut, Will decide să investigheze dispariţia tatălui său împreună cu prietenul lui, Chester. Curând se trezesc în adâncul pământului, unde descoperă un secret întunecat şi înfricoşător, un secret care i-ar putea costa chiar viaţa.

Aventurile continuă pentru Will Burrows şi în al doilea volum, pentru că încercarea de a-şi găsi tatăl îl aruncă şi mai adânc în subteran. Şi, ca şi cum căldura şi întunericul nu ar fi fost şi aşa destul de rele, Will descoperă un complot cu implicaţii teribile pentru toţi cei care trăiesc în Suprasol...

AUTORII. Roderick Gordon locuieşte împreună cu soţia şi copiii în Norfolk, iar Brian Williams, în East London. Atât Roderick, cât şi Brian sunt fascinaţi de ideea existenţei unei adevărate lumi subpământene şi citează, ca inspiraţie, sistemele şi construcţiile subterane care există sub atât de multe oraşe, cum ar fi: Paris, Roma, Moscova şi New York.

×
Subiecte în articol: carte