x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte BPT, la preţ special

BPT, la preţ special

19 Iun 2009   •   00:00
BPT,  la preţ special

O mulţime de surprize vă aşteaptă până duminică seară la Bookfest, la Standul Jurnalului Naţional, amplasat în Pavilionul 17 al Romexpo.



Pe toată durata evenimentului aveţi posibilitatea de a vă completa colecţia Biblioteca pentru toţi la un preţ special. Discountul oferit este valabil doar pe durata târgului de carte şi este modul nostru de a vă mulţumi pentru cei 16 ani petrecuţi alături de noi. Surprizele nu se opresc aici: cumpărând produse marca Jurnalul, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia şi GSP în valoare de minimum 100 de lei, intraţi în posesia unui talon de tombolă, iar duminică seară aveţi posibilitatea de a pleca acasă cu o Bibliotecă plină cu toate cărţile, CD-urile şi DVD-urile apărute până în prezent împreună cu publicaţiile Intact Media Group. În cele două zile de Bookfest o mulţime de cititori ne-au vizitat standul pentru a achiziţiona cele mai bune CD-uri ale Ediţiei de Colecţie, pentru a achiziţiona volumele lipsă din Biblioteca pentru toţi sau pentru a ne felicita, pur şi simplu, pentru Recursul la cultură iniţiat de Jurnalul Naţional.

Tot la standul Jurnalului a avut loc ieri şi extragerea celui de-al optulea câştigător al concursului "O bibliotecă pentru toţi", desfăşurat în Jurnalul tv timp de opt săptămâni. Astfel, biblioteca Neoset (foto) va ajunge în Târgu Mureş la Moldovan Ioana Paula. Tot ieri s-au aflat şi cei cinci câştigători ai colecţiei complete de cărţi apărute la "Biblioteca pentru toţi" în 2009: Olenici Mara-Diana, Sat Costişa, Suceava; Stanciu Verginia, Braşov, judeţ Braşov; Ifrimu Iulia, Băicoi - Prahova; Ciucur Emilian, Drobeta Turnu-Severin - Mehedinţi; Guţiu Mihai, Târgovişte - Dâmboviţa. Dacă nu ajungeţi la Bookfest, o cameră web, instalată la standul Jurnalului, vă ţine la curent cu tot ce se întâmplă. Intraţi pe www.jurnalul.ro şi vizitaţi virtual târgul.

×
Subiecte în articol: carte