x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Bunele maniere la masă

Bunele maniere la masă

de Sebastian S. Eduard    |    05 Iun 2009   •   00:00
Bunele maniere la masă

Numele lui Emily Post reprezintă încă din 1922 bunele maniere bazate pe politeţe, curtoazie şi generozitate. Astăzi, cea de-a treia generaţie de autori a familiei Post, Peggy Post şi Cindy Post Senning oferă copiilor secolului al XXI-lea, pe înţelesul lor, un cod al bunelor maniere.



Aşa s-a născut "Codul bunelor maniere pentru copii", un adevărat best-seller în România: peste 45.000 de exemplare vândute.
Acest lucru i-a provocat pe editorii români - Corint Jr - să lanseze pe piaţă continuarea celebrului volum, imediat ce el a apărut pe piaţa americană.

Ghidul răspunde la întrebări esenţiale în legătură cu comportamentul copilului în timpul mesei. Scrisă de cele două directoare ale Institutului Emily Post, cel mai cunoscut nume în etichetă, "Codul bunelor maniere la masă pentru copii" nu tratează doar comportamentul în timpul petrecerilor extravagante sau al cinei acasă la bunici. Informaţiile pe care le cuprinde pot fi folosite în fiecare zi, pentru a comunica şi interacţiona mai bine cu ceilalţi. Limbajul este simplu, pe înţelesul tuturor, şi spre exemplificare numeroase articole sunt ilustrate cu grafică alb-negru amuzantă.

×
Subiecte în articol: carte