x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Enciclopedie istorică

Enciclopedie istorică

de Sebastian S. Eduard    |    31 Mai 2009   •   00:00
Enciclopedie istorică

Un volum enciclopedic extrem de atractiv, care ar trebui să nu lipsească din orice bibliotecă, a apărut pe piaţă: "Istoria ilustrată a lumii".



Aproape 700 de pagini, mii de poze, condiţii grafice de excepţie - iată trei parametri care caracterizează lucrarea enciclopedică "Istoria ilustrată a lumii". Monumentală şi surprinzătoare, volumul este o trecere în revistă a celor mai importante evenimente ale omenirii, din cele mai vechi timpuri şi până astăzi. Sunt reunite elemente de istorie socială, culturală şi militară - extrem de utile tuturora.

Cele aproape 4.000 de ilustraţii detaliază istoria marilor imperii ajunse la apogeu, dar şi încercările de supravieţuire ale unor naţiuni. Paginile duble prezintă evenimente epocale cum ar fi Revoluţia Franceză sau al doilea război mondial, iar casetele oferă informaţii despre cele mai importante religii, mişcări ideologice, precum şi scurte biografii ale unor figuri celebre din istoria lumii. Important: axa timpului, prezentă în partea de jos a fiecărei pagini, conţine evenimente-cheie, nume, date.

×
Subiecte în articol: carte