x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ghiduri de călătorie

Ghiduri de călătorie

de Sebastian S. Eduard    |    11 Ian 2009   •   00:00
Ghiduri de călătorie

Grupul Corint ne propune o nouă colecţie de ghiduri de călătorie. Paris, Roma, Londra şi Sicilia – iată patru destinaţii tratate cu profesionalism de către cei de la DeAgostini.



Londra

"Londra" prezintă într-o formă accesibilă principalele locuri de vizitat. Întâlnim însă un ghid-poveste, un ghid care nu prezintă succint şi tabelar informaţii pe care oricine le poate găsi pe internet în foarte scurt timp. Imaginile şi calitatea grafică fac din acest ghid – sau din această colecţie care anunţă deja opt volume – nu o simplă cărţulie pocket, ci mai degrabă o carte-obiect, elagantă.

Paris

În circa 200 de pagini, textele concise, scrise cu umor, şi ilustraţiile policrome, de o excepţională calitate grafică, vorbesc de la sine despre oraşe, monumente, magazine, hoteluri, bistrouri şi parcuri, stimulând curiozitatea turistului atât pentru istoria locurilor, cât şi pentru ceea ce reprezintă ele astăzi. Cele mai importante obiective de vizitat, cele mai luxoase sau cele mai ieftine magazine, mijloacele de transport cele mai accesibile, cele mai bune restaurante şi hoteluri, toate le poţi afla din ghidul de călătorie cu destinaţia Paris.

×
Subiecte în articol: carte