x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Jos kilogramele

Jos kilogramele

de Sebastian S. Eduard    |    29 Mai 2009   •   00:00
Jos kilogramele
Sursa foto: /Stockxpert

Litera International ne propune o carte a unui clasic al genului: Michel Montignac. "Dieta Montignac - Mănâncă de plăcere, menţine-te în formă" este încă o carte pe tema regimurilor de slăbire.



Fiind un lucru atât de important şi delicat, nu vă spunem să o cumpăraţi, nici măcar nu v-o recomandăm - doar v-o propunem. Puteţi să vă imaginaţi o dietă în care vă e permis să mâncaţi ciocolată? Ei bine, această dietă există şi poartă numele lui Michel Montignac. Înainte de toate, cartea se străduieşte să ne demonstreze că nu este necesar să ne abţinem de la mâncare pentru a slăbi - secretul constă în combinarea alimentelor în funcţie de conţinutul lor de glucide, lipide şi proteine.

Cele două reguli simple ale dietei sunt să mâncăm trei mese pe zi şi să nu amestecăm la aceeaşi masă glucidele cu lipidele. Acest volum cuprinde reţete ilustrate color şi nenumărate sfaturi utile pentru punerea în aplicare a principiilor enunţate.

Vândută în 15 milioane de exemplare, Dieta Montignac ne propune nu doar un regim alimentar, ci şi un mod de viaţă, mai sănătos.

SEMNALE EDITORIALE

Cum să făci bani rapid pe eBay
Paralela 45.
Pe eBay, se cumpără câte o Corvette la fiecare oră, un diamant se negociază la fiecare două minute, o cameră foto digitală se negociază la fiecare 40 de secunde. Dacă ai un obiect pe care nu îl vrei, există probabil cineva, undeva, care îl caută. Cum să procedezi pentru a vinde ceea ce nu mai vrei? Această carte te învaţă acest lucru.

Ultima gară
Humanitas Fiction.
Suntem în anul 1910. Rusia a trecut printr-o revoluţie. Lev Tolstoi şi-a publicat deja capodoperele "Anna Karenina" şi "Război şi pace". E adulat în ţară şi în lume. Dar faima are preţul ei. Sfâşiat între "religia" sărăciei, pe care a îmbrăţişat-o cu speranţa celui care vrea să-şi salveze sufletul, şi traiul fastuos impus de soţia sa, Sofia Andreevna, Tolstoi nu îşi găseşte liniştea. Dornic să i se piardă urma, părăseşte Iasnaia Poliana, locul în care şi-a petrecut aproape întreaga viaţă. În spatele misterioasei fugi stă însă un şir de evenimente tumultuoase pe care Parini le aduce la lumină...

Pădurea
Rao.
Într-o seară din 1984, trei copii dispar în adâncurile unei păduri de lângă o suburbie a Dublinului. Târziu, Poliţia găseşte doar un băieţel, ţinându-se îngrozit de trunchiul unui copac, cu adidaşii plini de sânge. Douăzeci de ani mai târziu, copilul găsit, Rob Ryan, este detectiv la Brigada Omucideri, şi trecutul lui este un secret pentru toţi cei din jur. Când însă cadavrul unei fetiţe de 12 ani este găsit în aceeaşi pădure, Ryan şi partenera lui, Cassie Maddox, descoperă similarităţi şocante cu misterul rămas nerezolvat de două decenii.

×
Subiecte în articol: carte