x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Negociatorii

Negociatorii

08 Mar 2009   •   00:00
Negociatorii

Cum să negociem? Cât? Până unde mergem? În ce fel? Sunt întrebări pe care ni le punem. Două volume de la Meteor Press ar putea răspunde măcar la o parte din întrebări.



As în vânzări
Acest volum este consacrat în totalitate tehnicilor de vânzare, având ca ţinte prioritare preţul şi marja de profit. Autorul propune metode cu aplicabilitate imediată pentru pregătirea unei strategii de negociere, pentru stăpânirea tacticilor într-o confruntare directă şi, nu în ultimul rând, oferă o serie de modalităţi de a face faţă presiunilor cumpărătorului: bluff-ul, ameninţările, tehnicile destabilizatoare etc. Bestsellerul lui Philippe Korda, tradus în numeroase ţări, constituie un punct de referinţă în materie de negociere.

Mintea şi inima negociatorului
Volumul de faţă însumează peste 400 de pagini şi este o lucrare specializată destinată managerilor, directorilor de firme şi liderilor, tuturor celor care negociază cu scopul de a-şi atinge obiectivele. Volumul le oferă managerilor soluţii la multe dintre problemele dificile pe care le ridică activitatea de negociere. Procesul de pregătire a negocierii,  evaluarea şi dezvoltarea unui stil propriu de negociere, creşterea puterii şi influenţei negociatorului, analiza raţionalităţii şi judecăţii proprii, negocierea unei oferte de angajare sunt numai câteva dintre temele propuse.

×
Subiecte în articol: carte