x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

de Sebastian S. Eduard    |    24 Apr 2009   •   00:00
Semnale editoriale

Mere- Morţi până la apus - Pe urmele lui Harry Winston




Mere
PANDORA M. Richard Milward avea doar 19 ani când a debutat ca scriitor. Critica a estimat că e obscen de tânăr pentru ca el să fi scris această carte. Şi, totuşi, aşa s-a întâmplat. Ideea este una simplă: romanul se numeşte Mere, iar personajele lui, Adam şi Eve. Este povestea unor copii care sunt pe cale să devină maturi, oscilând încă între lumea copilăriei şi marile tentaţii ale vieţii. Ei bine, nu vă instalaţi prea comod în grădina Edenului, pentru că şi de data aceasta demonii cunoaşterii i-au smintit!...

Morţi până la apus
LEDA. Într-un orăşel liniştit şi aparent paşnic din Louisiana, vârcolacii, menadele, teriantropii, campirii şi oamenii par a convieţui în armonie. Însă când vampirul Bill se îndrăgosteşte de Sookie Stackhouse, o barmaniţă cu calităţi telepatice, tot acest univers explodează. Volumul lui Charlaine Harris este un bestseller New York Times. Este primul volum din seria Vampirii Sudului şi stă la baza serialului "Trueblood", în prezent difuzat de HBO.

Pe urmele lui Harry Winston
POLIROM. Romanul este povestea a trei tinere prietene, Emmy, Leigh şi Adriana. Emmy a fost părăsită de iubitul ei pentru o mai tânără instructoare de sport. Leigh e pe cale să se mărite cu bărbatul ideal, dar... apare un altul. Adriana e fiica superbă a unui renumit fotomodel, care nu ezită să-şi folosească farmecele pentru a seduce orice bărbat îi atrage atenţia. Un roman semnat Lauren Weisberger, autoarea bestsellerului internaţional "Diavolul se îmbracă de la Prada".

×
Subiecte în articol: carte