x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Semnale editoriale

Semnale editoriale

de Sebastian S. Eduard    |    05 Iun 2009   •   00:00
Semnale editoriale

Branduri senzoriale – Publica; Sunetul cuvintelor – Leda; Secretele alchimiei - Paralela 45



Branduri senzoriale
PUBLICA. Având la bază cel mai amplu studiu efectuat vreodată în ceea ce priveşte felul în care cele cinci simţuri afectează crearea brandurilor, volumul expune programul inovator al lui Martin Lindstrom, constând în şase paşi, al cărui scop îl reprezintă adecvarea procesului de construire a brandurilor la exigenţele secolului al XXI-lea. Studiul, centrat pe mai mult de douăsprezece ţări din întreaga lume, a fost realizat, în exclusivitate pentru această carte, de Millward Brown, unul dintre cele mai mari institute de cercetare din domeniul afacerilor la nivel mondial.


Sunetul cuvintelor
LEDA. Când soţul îi este luat prizonier de talibani, Raihana părăseşte Kabulul distrus de război şi se stabileşte la nişte rude îndepărtate în Danemarca. Aici începe o altă viaţă, străduindu-se să înveţe noua limbă, ale cărei sunete îi evoca zumzetul albinelor. Îl cunoaşte pe Gunnar, un apicultor retras, şi, în ciuda dezaprobării celor apropiaţi, între cei doi se leagă o prietenie surprinzătoare. Dar violenţa - pe care Raihana credea că a lăsat-o în urmă în Afganistanul sfâşiat de conflicte - îşi face iar prezenţa, iar cei doi sunt nevoiţi să se confrunte cu fantomele trecutului.


Secretele alchimiei
PARALELA 45. Secretele alchimiei oferă cititorului o călătorie aparte. Această lucrare oferă începătorului dornic să pătrundă în "lumea secretelor" şi să descopere câteva dintre ele o călătorie în alchimie, menită să-i dezvăluie unele peisaje obscure şi luminoase. Ilustraţiile abundente constituie un sprijin preţios pentru înţelegerea acestui limbaj subtil şi de nepătruns, dovedindu-se a fi adevărate daruri minunate, care luminează complexitatea sufletului omenesc.

×
Subiecte în articol: carte