x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Strategii de criză

Strategii de criză

de Sebastian S. Eduard    |    18 Ian 2009   •   00:00
Strategii de criză

METEOR PRESS  •  "CUM SĂ COMBATEŢI RECESIUNEA"
Chiar mă gândeam când o să apară pe piaţă o astfel de carte. Ei bine, iată…



Oamenii ăştia s-au mişcat extrem de repede. Nici nu a ajuns bine criza în România, că, iată, ni se propun deja soluţii. "Planuri de supravieţuire în afaceri" se subintitulează cartea lui Nicolas Bate, despre care aflăm că este un mic "guru" în domeniu. Conduce Strategic Edge Ltd, o firmă de consultanţă care colaborează intens cu organizaţii precum Microsoft, Marks & Spencer, Barclay Bank, BG Group şi BBC, dar şi cu multe organizaţii nonprofit.

176. Volumul ne propune aşadar nici mai mult, nici mai puţin de 176 de strategii pentru a vă consolida afacerea în vremea recesiunii! "Recesiunea aceasta a fost determinată de criza creditelor. Oriunde mergeţi, oriîncotro vă uitaţi, banii dispar. Dispare mai ales forma lor cea mai utilă: lichidităţile. Nu vă lăsaţi purtat de curent, căpătaţi control asupra banilor (ve-nitul, profitul şi fluxul de numerar) şi acţionaţi pentru ca afacerea dumneavoastră să devină cât mai robustă. În clipa aceasta trebuie să întocmiţi un plan…"

Cartea de faţă vă ajută să întocmiţi acest plan. Într-atât încât poate fi considerată o carte-caiet: sunt lăsate locuri libere în pagini pentru a vă formula problemele, a rezuma acţiunile pe care vreţi să le întreprindeţi, a sintetiza ideile.

"Cum să combateţi recesiunea" conţine cele mai bune idei despre cum să supravieţuiţi şi să prosperaţi în contextul crizei economice globale. Este un manual practic, fără fraze întortocheate sau teorii. Exclusiv idei 100% valoroase despre cum să vă îmbunătăţiţi imediat afacerea. Veţi găsi 176 de strategii pe care le puteţi implementa pentru a consolida şi spori performanţele companiei, dintre care: direcţiile esenţiale în care vă puteţi îmbunătăţi afacerea; acţiunile pe care trebuie să le întreprindeţi imediat pentru a vă asigura supravieţuirea; investiţiile pe care ar trebui să le faceţi etc.

×
Subiecte în articol: carte