x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Festivalul "Aici Semenic"

Festivalul "Aici Semenic"

de Alex Revenco    |    29 Iul 2007   •   00:00

Recent, pe muntele cu acelaşi nume a avut loc un festival "altfel" faţă de ceea ce se petrece la noi in mod obişnuit. Formaţiile calificate la secţiunea concurs au fost jurizate astfel: Locul III - Y-Grec, Locul II - Coroziv şi Locul I - Rock House, şi toată lumea a fost de acord că topul este corect! Iar despre cele intămplate, numai cuvinte de laudă.

Prima ediţie


Recent, pe muntele cu acelaşi nume a avut loc un festival "altfel" faţă de ceea ce se petrece la noi in mod obişnuit. Formaţiile calificate la secţiunea concurs au fost jurizate astfel: Locul III - Y-Grec, Locul II - Coroziv şi Locul I - Rock House, şi toată lumea a fost de acord că topul este corect! Iar despre cele intămplate, numai cuvinte de laudă. "Felicitări tuturor pentru prezenţă, pentru atmosfera creată... şi pentru inţelegere... căci da... au fost şi oarece probleme...

Organizarea a fost admirabilă şi jurizarea echitabilă... Trupele străine invitate au fost fenomenale, au sunat perfect... mai ales Jazz Pistols, dar şi Hiram Bullok, un mare entertainer... Cei de la Proconsul au sunat zid, cănd s-au urcat pe scenă parcă s-a schimbat toată instalaţia, totul suna clar şi la locul lui... trupa chiar trebuie văzută live pentru a putea pricepe cu ce se mănăncă... Toate formaţiile profi au căntat excepţional şi au sunat excepţional... De la noi, Midnight Expres, Prima Linie şi Proconsul (in ordine alfabetică) au fost trupele care au impresionat cel mai tare, atăt ca repertoriu, pregătire, prestaţie şi sonoritate personală, nu imitaţii... Se cuvine lăudat efortul extraordinar pe care Răzvan Slama l-a depus in organizarea acestui eveniment. Jos pălăria, Răzvan! Pentru el şi prietenii lui, numai respect!" Dar ce spune organizatorul? Ce-i mai greu după fest incepe… fiindcă de data asta trebuie să ne apucăm de următorul din timp... Deja ne găndim la "Aici Semenic!" ediţia a II-a.

×
Subiecte în articol: cultura