x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Charlie Sheen ar urma să facă o mărturisire dureroasă

Actorul Charlie Sheen ar urma să facă o mărturisire dureroasă

17 Noi 2015   •   08:51
Actorul Charlie Sheen ar urma să facă o mărturisire dureroasă

Actorul american Charlie Sheen va face "o dezvăluire" personală într-un interviu acordat NBC, a informat luni postul de televiziune, alte mass-media precizând că el va mărturisi că este seropozitiv, relatează AFP.

NBC nu a dat detalii despre ceea ce va declara actorul, care s-a confruntat cu probleme grave cu alcoolul şi drogurile, în cadrul emisiunii 'Today' difuzate marţi. Numeroase mass-media specializate în ştiri despre celebrităţi au subliniat totuşi că el va dezvălui că este seropozitiv.

Potrivit site-ului TMZ, actorul care a fost concediat în 2011 de la sitcomul de succes 'Doi bărbaţi şi jumătate' din cauza comportamentului său violent şi imprevizibil, va declara, ca urmare a numeroaselor ameninţări ale fostelor sale partenere, că este purtător al virusului HIV.

Potrivit TMZ, actorul în vârstă de 50 de ani a aflat de un că este purtător al virusului, dar a păstrat secretul pe care l-a împărtăşit însă unor prieteni care au lăsat să se scurgă informaţia.

"Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie să-l contacteze şi să-l ameninţe că îl vor da în judecată, având în vedere că nu ştia că acesta este purtător de HIV în momentul în care se întâlneau cu el", relatează TMZ.

"Sursele noastre arată că Charlie a pus deja capăt acestor litigii în schimbul unor compensaţii financiare pentru care a obţinut acorduri de confidenţialitate", subliniază site-ul.

Potrivit unui alt site dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta soţie a lui Sheen, Denise Richards, cu care are două fete, ştia de mult timp că actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul după divorţul cuplului în 2006.

×