x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Daniel Craig îşi arată talentul de dansator într-o reclamă la vodca

Actorul Daniel Craig îşi arată talentul de dansator într-o reclamă la vodca

10 Noi 2022   •   18:57
Actorul Daniel Craig îşi arată talentul de dansator într-o reclamă la vodca
Sursa foto: antena3

Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentul 007 şi-a arătat talentul de dansator într-o reclamă la vodca Belvedere, regizată de Taika Waititi, un cineast premiat cu Oscar, scrie revista americană People.

Miercuri, Belvedere Vodka şi-a lansat cea mai nouă campanie de promovare prin intermediul unei reclame în care rolul principal este interpretat de starul britanic, devenit cu această ocazie ambasador oficial al acestui brand.

În noua reclamă, regizată într-un stil extrem de cinematografic de Taika Waititi, un cineast premiat cu Oscar, Daniel Craig îşi arată talentul de dansator.



În vârstă de 54 de ani, actorul britanic este arătat în timp ce se îndepărtează de o mulţime de fani reuniţi pe legendarul Pont Neuf din Paris şi pătrunde pe uşile hotelului de lux Cheval Blanc din capitala Franţei. Apoi, el dansează cu multă energie în holul hotelului şi pe acoperişul acestuia.

În reclama de două minute, Daniel Craig poartă mai multe ţinute vestimentare. Una dintre ele seamănă foarte mult cu renumitele costume elegante pe care starul britanic le-a purtat în timp ce interpreta personajul James Bond.

×
Subiecte în articol: daniel craig James Bond