x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Alec Baldwin a vrut să-şi ia zilele

Alec Baldwin a vrut să-şi ia zilele

de Sînziana Stancu    |    11 Feb 2010   •   00:00

Vedeta de la Hollywood a ajuns la spital în stare de inconştienţă, după ce se certase cu fiica sa şi o ameninţase că ia pastile ca să se sinucidă.



Se pare că odrasla lui, Ireland, a fost cea care a sunat la serviciile de urgenţă, din reşedinţa din Manhattan pe care o împarte cu tatăl ei, scrie Daily Mail. Un ofiţer de poliţie a povestit că Alec Baldwin şi fiica lui avuseseră o ceartă aprinsă şi că ea a declarat că el o ameninţase că va lua pastile ca să se sinucidă. Această informaţie nu a fost nici confirmată, nici infirmată de actor. Baldwin a fost tratat la Spitalul Lenox Hill, din New York, iar după o oră şi-a revenit complet şi s-a întors acasă.

LUPTĂ ÎN FAMILIE
Relaţiile tensionate între el şi fiica lui sunt cauzate de frustrările pe care Ireland le-a suferit când actorul a divorţat de mama ei, actriţa Kim Basinger, după nouă ani de căsnicie. De atunci, Alec şi Kim se luptă pentru custodia fiicei lor. Ireland, deşi stă cu el, este de partea mamei ei. În aprilie 2007, Ireland, care avea atunci 11 ani, l-a umilit public, postând pe Internet un mesaj telefonic al tatălui ei, care era furios că nu-i răspunsese la telefon o zi întreagă. Alec îi spusese fiicei lui că e "obraznică, fără minte şi o scroafă mică". După ce mesajul a apărut pe Internet, Alec a făcut o criză de nervi. Anul trecut, actorul declase revistei Playboy că îl bătea gândul sinuciderii după ce mesajul a fost răspândit şi în presă. "Am stat de vorbă cu o mulţime de avocaţi, care m-au ajutat... Ei mi-au spus că, dacă mă voi sinucide, tabăra lui Basinger va lua asta ca pe o victorie. Oricum, distrugerea mea este scopul lor declarat", a mărturisit actorul în acel interviu.

×
Subiecte în articol: film