x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Avanpremieră la “Războiul Stelelor – Rebelii”

Avanpremieră la “Războiul Stelelor – Rebelii”

de Sebastian S. Eduard    |    09 Feb 2014   •   15:38
Avanpremieră la “Războiul Stelelor – Rebelii”

Pentru a marca lansarea mult asteptatului serial “Războiul Stelelor – Rebelii” la Disney Channel în toamna acestui an, Lucasfilm anunţă câteva surprize pentru fanii Războiul Stelelor. Una dintre ele este prezenţa la expoziţia Războiul Stelelor de la Paris a unui personaj din film - Droidul Chopper

Prezentată pentru prima dată în Europa, expoziţia STAR WARS  Identities propune o călătorie interactivă în lumea de legendă într-o locaţie unică: Cite du Cinema. În perioada 15 februarie-30 iunie 2014, două platouri de film de aproximativ 2000 m2, transformate în spaţiu de expoziţie, vor fi deschise publicului, incluzând peste 200 de piese originale din arhivele Lucas Arts Museum: modele, accesorii, costume, scheme care, toate, au construit lumea Star Wars (Războiul Stelelor). Această expoziţie exclusivă oferă o perspectivă neobişnuită asupra personajelor de neuitat din Războiul Stelelor.

Următorul mare erou robot dintr-o galaxie foarte îndepărtată este şi el aici. La evenimentul de vizionare pentru presă la Nuremberg Toy Fair, publicul l-a văzut pentru prima dată pe Chopper, un droid curajos care va juca un rol important în viitoarea animaţie mult aşteptată, Razboiul Stelelor- Rebelii, şi îşi va lua locul în mitologia vastă din Războiul Stelelor. Chopper este un astro-droid leneş, supărăcios (chiar dacă până la urmă se dovedeste a fi de treabă), şi cel mai recent personaj din Razboiul Stelelor – Rebelii. "Dacă Artoo (R2-D2) este câinele familiei, Chopper este pisica,” a declarat Dave Filoni, producător executiv al seriei.


×