x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Bruce Willis: omul potrivit la momentul nepotrivit

Bruce Willis: omul potrivit la momentul nepotrivit

de Sebastian S. Eduard    |    14 Feb 2013   •   09:56
Bruce Willis: omul potrivit la momentul nepotrivit

“Şi mai greu de ucis” (Die Hard 5) intră în acest week-end în cinematografe
Orice actor care se respectă, mai puţin cei care îi joacă pe Hamlet, au propria lor serie. Arnold Schwarzennege i-a lichidat pe toţi în “Terminator”. Sylvester Stallone a avut parte de “Rocky” şi “Rambo” (probabil că nu s-a decis). Mel Gibson – care , da, o să spuneti, l-a jucat pe “Hamlet” – are “Arma mortală”. Van Damme are..are..toată lumea la... picioare. Evident că şi Bruce Willis îşi are propria serie ştiută de toţi. Cum. “Armageddon” nu mai putea continua, a fost să fie “Die Hard – Greu de ucis”. Yippee ki-yay motherfucker!

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Bruce Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea. El călătoreşte până la Moscova ca să îşi ajute fiul înstrăinat John – care nu ştie că Jack este în realitate un instruit agent CIA aflat într-o misiune care implică arme nucleare.  Urmează o cursă contra cronometru în care cei doi, tată şi fiu fac tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile..
“Şi mai greu de ucis” intră în acest week-end în cinematografe şi este distribuit de Odeon Cineplex. Din distribuţie fac parte Bruce Willis, Jai Courtnei, Sebastian Koch, Patrick Stewart, Iulia Snigir.


Iulia Snigir, noua Olga Kurylenko
Pentru a da autenticitate, producătorii au distribuit-o într-un rol negativ pe tânăra actriţă Iulia Snigir. Născută în apropierea Moscovei, la Tula, Iulia a jucat în copilărie şi adolescenţă şah, ajungând ca la 15 ani să ia importante premii internaţionale. Soarta a făcut ca ea să se îndrepte către modelling (este la ora actuală imaginea firmelor L’Oreal şi Mexx în Rusia). De la modelling până la cinematografie nu a fost decât un pas, pe care ea l-a făcut cu succes. “Die Hard” este primul ei mare titlu internaţional, însă la ea acasă este deja un star datorită unor roluri în filme autohtone.

×
Subiecte în articol: die hard