x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film DaKINO 22, în aprilie

DaKINO 22, în aprilie

13 Mar 2013   •   18:35
DaKINO 22, în aprilie

Festivalul Internaţional de Film DaKINO, ediţia a XXII-a, se va desfăşura în această primăvară, între 3 şi 7 aprilie, la Centrul Cultural Casa Artelor din Sectorul 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City şi la Noul Cinematograf al Regizorului Român (Muzeul Ţăranului). Potrivit organizatorilor, DaKINO rămâne acelaşi festival, cu scurtmetraje de ficţiune în competiţie. Peliculele, selectate de criticul de film Irina-Margareta Nistor, concurează pentru Trofeul DaKINO 22.

Există şi secţiunea Brilliant Docs, care va prezenta pelicule realizate recent, iar premiul la această categorie îl va acorda publicul: Premiul pentru cel mai bun documentar.

În plus, DaKINO propune proiecţii de film, întâlniri cu cineaşti, workshop-uri pentru elevi, în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, dedicat activităţilor extracurriculare şi extraşcolare. Totodată, vor fi proiecţii în avanpremieră sau în premieră în România ale unor filme selecţionate şi premiate la festivaluri precum cele de la Berlin, Cannes sau Toronto. (M.S.)

×