x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film "Dallas", continuat de TNT

"Dallas", continuat de TNT

08 Dec 2009   •   00:00

Fanii serialului "Dallas" au motive de bucurie, întrucât se preconizează o continuare a producţiei la postul tv american TNT.



Potrivit presei americane, a fost desemnat deja scenaristul care se va ocupa de acest proiect, acesta fiind Cynthia Cidre. Postul de televiziune TNT şi Warner Horizon, compania care va produce noile episoade, au refuzat să ofere detalii despre intriga noului serial.

Conform proiectului iniţial, personajele principale ar fi John Ross, fiul cuplului J.R. - Sue Ellen, şi Christopher, fiul adoptat de cuplul Bobby - Pamela, dar studioul producător şi postul de televiziune au decis să aştepte scenariul scris de Cynthia Cidre pentru a lua o decizie, informează Mediafax. Patrick Duffy, interpretul personajului Bobby Ewing din serialul original, Larry Hagman, interpretul lui J.R. Ewing, şi Linda Gray (Sue Ellen) au fost contactaţi deja în urmă cu două luni de producători, care i-au întrebat dacă doresc să reia aceste roluri.

"Dallas", lansat în 1978, a fost unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din istorie şi a rulat timp de 13 sezoane pe postul CBS.
Cynthia Cidre este scenarista şi producătoarea executivă a serialului de televiziune "Cane/Imperiul familiei Duque". Ea a realizat, totodată, episodul pilot al serialului "Danny Fricke" şi a scris scenariul pentru "Mambo Kings".

×
Subiecte în articol: film