x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Dezvăluiri neașteptate ale Anei Ularu despre întâlnirea cu Tom Hanks

Dezvăluiri neașteptate ale Anei Ularu despre întâlnirea cu Tom Hanks

27 Oct 2017   •   10:11
Dezvăluiri neașteptate ale Anei Ularu despre întâlnirea cu Tom Hanks

A pășit prima dată pe un platou de filmare la vârsta de trei ani, iar de atunci, a rămas îndrăgostită iremediabil de lumea filmului și a teatrului. Ana Ularu, actrița care a ajuns să joace în producții alături de mari staruri de la Hollywood, precum Bradley Cooper și Tom Hanks, i-a povestit criticului Irina Margareta Nistor despre “Întâlnirile fericite din viața ei, în cadrul emisiunii difuzate la Happy Channel.

Prima data când am fost pe un platou, aveam vreo trei ani, iar mama lucra atunci la filmul << Telefonul>>, la Sinaia. Eram absolut fascinată de mașinile de epocă și mi s-a părut dintotdeauna că ficțiunea este o parte mai bună a vieții decât viața reală. În același timp, nu exista perioada asta cu babysitter și deseori eram luată pe platouri la repetiții, alergam printre actori și mă uităm la ei. Mi s-a părut minunat cum poate arta să augmenteze niște lucruri și cum poate să aducă poezie. Întotdeauna am fost îndrăgostită și de film ca privitor și continuu să fiu un cinefil înrăit, și de teatru!” , i-a povestit Ana Ularu criticului de film Irina Margareta Nistor, la “Întâlniri fericite”, emisiunea de la Happy Channel.

“Eram și sunt un copil hiperactiv în continuare, dar am avut tot timpul un foarte mare respect pentru ce se întâmplă acolo. Cumva, genetic mi s-a transmis. Dar eram foarte fericită să fiu în lumea respectivă. Astea au fost întâlnirile mele fericite și nu am pus niciodată copilăria mea mai presus decât a oricui altcuiva, dar asta a fost istoria mea. Nu am putut niciodată să răspund la întrebarea << ce ai fi făcut dacă nu ai fi fost actriță?>>, pentru că sunt atât de legată de lucrurile astea.”, a mărturisit actrița.

În cadrul ediției “Întâlniri fericite”, care se va difuza mâine (27 octombrie), de la ora 12.30, la postul de televiziune Happy Channel, Ana a vorbit și despre “Inferno”, lungmetrajul în care ea joacă alături de Tom Hanks.  

A fost foarte interesant, eu m-am simțit absolut minunat, am învățat să merg pe motor, am tras cu arma(…) A fost foarte frumos din foarte multe puncte de vedere. Tom Hanks este un om minunat, Ron Howard la fel!” , a spus Ana.

×
Subiecte în articol: ana ularu Tom Hanks